Cardio Slimming

Många ständigt pressar pressen, drömmer om en vacker präglad mage och förstår inte varför de inte uppnår resultat. Faktum är att det mesta av problemet är inte att det inte finns någon muskelton, men att magen täcker fettlagret som döljer musklerna från dem runt dem. Knippa dig själv under naveln: Om vikten är mer än 1,5-2 cm, indikerar detta att du måste bränna fett och sedan behöva göra övningar för pressen. Hur gör man det här? Du kommer att bli hjälpt av hjärtat för viktminskning!

Varför hjärtutbildning är effektiv för fettförbränning?

För viktminskning är kardiovaskulära fördelar obestridliga. Faktum är att det är under intensiv fysisk ansträngning som inte använder extra belastning, det finns aktiv ventilation av lungorna och träning av hjärt-kärlsystemet, förbättring av ämnesomsättningen och fettförbränning intensifieras. Det är programmet för hjärtutbildning, särskilt - i kombination med rätt näring, på kortast möjliga tid kommer det att återgå till din kroppsharmoni. Efter det att fettinnehållet har eliminerats kommer det att vara möjligt att göra styrketräning och ge musklerna en lättnad.

Många är intresserade av hur man bränner fett på magen eller höfterna. Men i själva verket är lokal fettförbränning omöjlig: när du är fylligare kommer du att växa tyngre utifrån din kroppstyp och viktminskning kommer också att uppstå. Det är, det är omöjligt att gå ner i vikt bara i magen, eller bara i händerna. Du kommer att gå ner i vikt jämnt, ungefär i samma ordning som du får övervikt. Effektiv kardiallösning, till skillnad från många andra, bidrar emellertid till att bränna fett, vilket innebär att ditt problem under alla omständigheter kommer att elimineras.

Typer av hjärtat: Välj din egen!

Programmet för hjärtutbildning för viktminskning kan vara helt annorlunda. Det viktiga är att du skulle gilla det väldigt mycket - bara så att du inte lämnar det halvvägs och uppnår de önskade resultaten. Det är därför vi erbjuder ett urval av flera alternativ, var och en är lika väl lämpad som en hjärtkropp för viktminskning:

  1. Running (passar och går på plats, och kardio på löpbandet och klassisk jogging). Det är nödvändigt att skilja mellan konditionsträning och aerob träning . En dimensionell halvtimme körning är en aerob träning, användbar, men inte så mycket. För att göra en körning i hjärtat måste du antingen lägga en bra fördjupning på löpbandet eller springa i en mycket snabb takt, ibland vända sig till ett återställningssteg, det vill säga springa sedan dispergera och sedan sakta ner. Fettförbränningsprocessen startar bara om 20 minuter, vilket innebär att jogging kortare än 30 minuter inte har någon verklig fördel för fettförbränning. Det är mest effektivt att vara förlovad på morgonen på tom mage eller för att ordna cardio efter en kraftutbildning.
  2. En cykel eller en cykel . En av dessa metoder kan du använda när som helst på året. Man tror att en sådan last är idealisk för dem som har typen av figuren "päron", och de största problemen är med höfterna och skinkorna. Om du är ett "äpple" och ditt problem är en mage, kommer effekten inte att vara så snabb, men det kommer också att fungera. Twist pedaler rekommenderas även accelerera, sedan sakta ner minst 30 minuter 4-5 gånger i veckan (för snabba resultat).
  3. Steg aerobics, stepper, springa uppför trappan . Självklart är det bäst att gå till klubben tre gånger i veckan för att träna på steget, vilket ger bra resultat, för att du ska leta efter en professionell tränare. Om det inte finns någon tid kan du köpa en home stepper simulator eller bara springa i 15-20 minuter om dagen uppför trappan. Dessutom kan du genomföra träningspassering hemma på träningsvideoen, som presenteras under artikeln.

Kanske är den mest prisvärda morgonkardio-träningen hoppande rep, för allt du behöver är 30 minuter och faktiskt ett rep. Självklart, när du hoppar en halvtimme kan du inte börja med träning i 5-7 minuter med avbrott. Ändra tekniken, slå på hög musik och bär alltid sneakers.