Pasta med kyckling

Pasta med kyckling är en av de mest enkla och läckra rätterna av italiensk mat, som snabbt kan kokas hemma. Recept av pasta med kyckling, som presenteras nedan, låter dig överraska alla dina gäster med en ovanlig och otroligt god maträtt.

Pastasträd med svamp och kyckling

ingredienser:

preparatet:

Det första du behöver göra är att laga kyckling, för det här måste du skära filéerna i små bitar och steka dem i en panna tills hälften är kokt. Lök ska finhackas och läggas till filéen, lägg sedan till hackad svamp, salt och peppar i skålen och låt den gryta i 10 minuter.

När överskott av fukt avdunstar, tillsätt grädde, låt massan koka och stäng av elden.

Vi serverar pasta med svamp och kyckling, dekorerad med gröna.

Pasta med rökt kyckling

Att svara på frågan hur man lagar pasta med kyckling, som inte bara vuxna men barn kommer att äta med nöje, är ganska enkelt. Det räcker att upprepa receptet nedan och förbereda för att de som vill ta emot tillsatsen kommer att ställa upp i köen.

ingredienser:

beredning

Det första att göra är att koka pasta i lite saltat vatten. Medan pastan bryggs kan du göra förberedelsen av förbandet.

Börja med att hugga löken och steka den i vegetabilisk olja tills den är transparent, lägg sedan det finhackade bröstet till löken, tillsätt salt och peppar ingredienserna, blanda dem noggrant.

Efter 5 minuter måste du hälla grädden i kycklingen, tillsätt sedan mjölet och rör om sås hela tiden tills det tykas, och det kommer att hända på cirka 5-7 minuter. Resultatet är en pasta med kyckling och grädde, från vilken du inte kan riva dig själv bort.

Servera med en varm sås, riven ost och hackad persilja. Således tar beredningen av pasta med kyckling inte mer än 40 minuter.

Pasta med grönsaker och kyckling

Receptet på att laga pasta med kyckling och grönsaker liknar på många sätt tidigare rätter, men det har en speciell smak och doft på grund av närvaron av grönsaker och ett stort antal kryddor. Dessutom är grönsakerna här perfekt kombinerade med varandra, vilket gör den vanligaste lunchen eller middagen till en riktig semester.

ingredienser:

beredning

I detta recept bör du först börja laga grönsaker. För att göra detta måste du koka broccoli, skalla peppar från frön och skära den i ett stort halm. Kokt broccoli ska stekas med peppar i en stekpanna tills en ruddyskorpa uppträder. Därefter måste de blandas med hackat kycklingbröst och gryta i några minuter.

Med broccoli kan du laga och klistra, bara i en separat skål. Medan hälften av ingredienserna bryggs, förbereda den viktigaste delen av matrissåsen. Blanda i en separat skål oljan, finhackad vitlök, basilika och salt.

Kokt pasta med grönsaker serveras omedelbart och vattnar varm sås.