Förrätt från auberginer

Många av oss älskar äggplantor för sin krämiga konsistens och mjuk smak, vilket passar perfekt med ett stort antal tillägg. I denna artikel delar vi recept för olika mellanmål med aubergine för varje smak.

Förrätt "Peacock's tail" från äggplantor med tomater

ingredienser:

beredning

Äggplanter skärs, ströts med salt och lämnar i 1 timme, så att överskott av fukt och med bitterhet är borta. Skivor av aubergine genom tiden tvättas och torkas med en pappershandduk. Stek grönsaken på båda sidorna tills de är guldbruna.

Förbered nu färska grönsaker: skär gurka i tunna ringar, ta bort kärnan från tomaten och skär i halva ringar, skär oliverna i halva.

För salladsmassa på riven gnugga smält ost och kokta ägg. Vi fyller allt med majonnäs och lägger vitlöket genom pressen.

Vi fördelar salladsmassan över aubergine, från ovan ställer en gurka, ramar den med en halvring av tomat och avslutar bilden med en olivolja och vår kalla aptitretare från äggplanter är redo att servera.

Förrätt från auberginer - rullar med ost

ingredienser:

beredning

Aubergine skivas längs tunna skivor, ströts med salt, hälls med lite olja och skickas för att baka i ugnen tills den kokas vid 200 grader.

Under tiden sätta ost, en bit ciabatta bröd, basilika, vitlök i en mixerskål och häll olivolja. Vispa allt till enhetlighet och blanda med krossad tomat. Krydda med salt, peppar och citronsaft till smak. Vi fördelar fyllningen på auberginesnittet och rullar den med rullar.

Varm aptitretare från äggplanter i ugnen

ingredienser:

beredning

Lök slipa och steka tills gyllene i vegetabilisk olja. I stekpannan med lök, sätt malet kött, tillsätt salt och peppar, steka allt tills fyllningen är klar. Rör det malet köttet med hackade örter.

Aubergine skärs i ringar och stek i en panna tills det är guldbrunt. Vi lägger varje skiva på ett bakplåt, smörj det med majonnäs, topp med en tomatsnitt och malet kött. Stänk färdiga "torn" med ost och skicka den till ugnen vid 180 grader tills osten smälter. Tja, det är allt, äggplanter i ugnen är klara!

Kryddig aptitretare av aubergine

ingredienser:

beredning

Aubergine skärs i tunna skivor, salt och låt i en timme avlägsna bitterheten av bitterhet.

Under tiden kommer vi att förbereda en skarp pasta. Från chili peppar tar vi bort fröna och lägger böterna i en mixer. Efter peppar i skålen i mixern vi skickar vitlök, och en liten handfull persilja, lite salt och peppar kommer inte heller att störa.

Tomater skärs i ringar av samma tjocklek som äggplantor.

I stekpannan värmer vi upp vegetabilisk olja. Aubergine doppas i äggpisk med mjölk och snabbt stekt på båda sidor tills det är guldbrunt. På toppen av den fortfarande heta auberginen, fördela lite skarp pasta och sätt en cirkel med tomat. Vi upprepar proceduren 2-3 gånger. Som ett resultat har vi ett lågt torn som måste sprinklas med "Mozzarella" och kan serveras till bordet.