Pannkakor utan mjöl

Om det finns behov av att baka pannkakor utan mjöl, kommer den här artikeln att hjälpa dig att klara uppgiften att "utmärkt". Nedan erbjuder vi recept där du själv kan välja den mest acceptabla varianten av denna maträtt.

Pannkakor på stärkelse utan mjöl - recept

ingredienser:

beredning

Potatisstärkelse blandas med sockersand, salt, och bearbetas något till enhetlighet med kycklingägg och häll sedan i hela mjölken och blanda allt på det mest försiktiga sättet och uppnå upplösningen av alla stärkelsepumpar. I slutet av tillagningen av degen blandar vi in ​​vegetabilisk olja utan lukt och bakpulver, som släckes med bordsvinäger eller citronsaft.

Vi bager pannkakor på stärkelse såväl som traditionella, på en oljad, uppvärmd stekpanna. Var noga med att blanda degen innan du rekryterar en annan del, eftersom stärkelse, till skillnad från mjöl, har egenskapen att bosätta sig på botten av kärlet.

Pannkakor från havreflingor utan mjöl

ingredienser:

beredning

Mala av havreflingor tills mjöl erhålls med en kaffekvarn. Vodichku värmdes till en temperatur av 45 grader, häll ut det resulterande havremjölet i det och rör om. Vi lämnar massan för att svälla i ungefär femton minuter. I den resulterande blandningen hälls i vegetabilisk olja och helmjölk, upplöses i det för socker, bordsalt och lägger till lite slagen ägg. Rör om blandningen noggrant, vi får den färdiga pannkaka degen utan mjöl från havreflingor.

Stek pannkakor, som tidigare, på en oljad, grundligt uppvärmd stekpanna och hell på en bottenberedd havredeg och fördela den i ett jämnt lager med behållarens lutningar i olika riktningar. När produkterna är bruna på båda sidor, lägg dem på en maträtt och servera med honung, sylt eller gräddfil.

Pannkaka från manga utan mjöl

ingredienser:

beredning

Ursprungligen blandas blandaren med socker och salt kycklingägg. Häll sedan halvpannan, häll ett glas lite varm mjölk och slå blandningen väl med en mixer. Låt blandningen stå i trettio minuter, och häll sedan resten av mjölken och blanda noggrant. För bakning fördelar vi vanligtvis en liten mängd deg på botten av en oljad stekpanna och låt den brinna på båda sidor. Var noga med att blanda den noggrant innan du ringer på skålen på varje del av degen.

Hur man lagar bukvete pannkakor utan vetemjöl?

ingredienser:

beredning

I det här fallet kommer vi att använda mjöl gjord av grön bovete för beredning av pannkakor. Den kan med framgång males till önskad textur i en kaffekvarn. Blanda bukvete mjöl med socker, vatten, mjölk, salt och yoghurt eller citronsaft, täcka med lock eller tyg och lämna i åtta timmar eller på natten för att insistera.

Efter en tidslängd lägger du till massan av slagen lite ägg och en nypa vanilj och mixa. Baka pannkakor på samma sätt som i tidigare recept på en oljad uppvärmd stekpanna, fördela lite deg över botten.