Mushrooms på grillen

Under säsongen av picknick är huvudrätten kokad på öppen eld en shish kebab. Det är förknippat med saftigt, doftande och rostade kött. Men inte bara kött används för dess förberedelse. En stor framgång bakas på kols fisk och grönsaker. Och älskare av svampar, vi föreslår att göra mushrooms på grillen. Mushrooms är tillgängliga hela året, och deras struktur och form är mest lämpliga för matlagning i matlagning för en mängd läckra rätter.

En unik arom och smak av skålen kommer att tillföra pickling svamp med en mängd marinader och kryddor, och kommer definitivt inte att lämna dig likgiltig och imponera med sina utsökta smaknoteringar, fyllda mushrooms på grillen. Kombinationen av köttmassan med olika ingredienser, vare sig det är kött, olika ostar eller grönsaker, kommer att skapa en magnifik saftig och doftande maträtt.

Hur man plockar och kockar mushrooms på grillen kommer att omfattas av den här artikeln.

Mushrooms på grillen

ingredienser:

beredning

Tvättade och torkade svampar kryddat med salt och en blandning av nymalda paprika fyller utrymmet mellan hylsan och benet med ett mjukat smör och tråd på spett. Stek våra svampar på grillen på björkolor tills de är färdiga, cirka femton minuter.

Marinerad svamp i sojasås på grillen

ingredienser:

För marinaden:

beredning

Till de välvättade och torkade svamparna läggs ringar av skalade och hackade lök, alla flytande och torra ingredienser för marinaden blandas väl och lämnar i ca två timmar vid rumstemperatur, omröring ibland. Sedan lägger du ut mingslamporna på grillen eller stränger dem på spisen, växlar med lökringarna, och stekar på grillen, helst på björkolor, tills du är klar och rödig, häller regelbundet resterande marinaden i vilken du efter önskan kan lägga till en liten lätt öl.

Fyllda svampar i bacon på grillen

ingredienser:

beredning

Från de tvättade mushronerna skär vi ut benen och maler dem. Låt oss i en uppvärmd stekpanna med smör passera löken till en gyllene, rödaktig färg, tillsätt krossad vitlök och svampben och stek ytterligare fem sju minuter. Sedan kyler vi steket och lägger till den hårda osten och mjuk gräddeost, salt, peppar och fylld med ett rost av våra svampar. Vikla dem med ränder med bacon och fäst med tandpetare eller sträng på träspett för flera bitar. Vi lägger fram framtiden svampkakor på grillen och stek på grillen tills den är klar och rosig. Servera med din favorit sås.

Sådana svampar kan också framgångsrikt baktas i ugnen, om det inte finns något sätt att laga dem på kolgrillen. Det kommer också att vara mycket gott.