Övningar på simulatorer för kvinnor

De flesta kvinnor är rädda för att träna i gymmet, för till och med finns det en åsikt att varje dam som kommer ut därifrån får formerna av Schwarzenegger. De som övervinns av rädsla, går bra i hallen, erkänner många misstag som förhindrar att de uppställda målen uppnås - främst viktminskning.

Övningar på simulatorer för kvinnor bidrar inte till maskulinitet, dessutom kan de till och med göra din figur mer feminin.

Vad inte att göra i gymmet?

  1. Fokusera inte på övningar för pressen på simulatorerna och utanför hallen. Faktum är att det bästa sättet att pumpa muskler är att träna dem en gång i veckan. Det är en gång i veckan - tryck, en gång i veckan - händer, en gång i veckan - höfter, etc. Och gör det på olika dagar, så att varje grupps muskler kan återhämta sig fullt ut. Dagliga svängningar av press / armar / ben / rygg leder inte till något bra.
  2. Rädsla för svett är ett problem för de flesta nybörjare. Kvinnor bör lära sig att njuta av svettning utan att frukta att mascara kommer att flyta, eftersom hon inte har någon plats i gymmet. Dessutom klagar många män uppriktigt på den överdrivna doften av dofter från grannarna på simulatorerna.
  3. Övningsövningar på simulatorerna bör kombineras med förbrukning av stora mängder vatten. Många kvinnor (och män) försummar denna regel och förhindrar därmed borttagningen av toxiner från kroppen.

övningar

Och nu ska vi börja vår övningskomplex på simulatorerna, som är avsedd för nybörjare. Därför består det i strid med våra regler av allmänna utvecklingsövningar. De ska vara engagerade i de tre första veckorna av träningen.

  1. Värm upp på en elliptisk tränare, cykel eller löpband. Ellipsen fungerar på bekostnad av praktikerns kroppsvikt. För nybörjare, välj läge "1". Uppvärmningen varar i 10 minuter.
  2. Vi svänger pressen på en lutningsbänk - När vi lyfter utandningen spänner vi inte på benen, bara pressens muskler arbetar . Vi utför 15-20 repetitioner.
  3. Den andra effektiva övningen på pressmaskinerna är att lyfta benen i en dangling position. Benen lyfter i en böjd form, med uppstigning av utandning.
  4. Benutbildning - attacker med hantlar. Vi står i räknaren för en bågskytt, i händerna på en hantel. Vid utandning böjer vi båda benen, den främre delen - i rät vinkel mot golvet, rygg knäet rör golvet. Bakbenet på tån, det främre knäet går inte utöver tån. Vi utför tre uppsättningar med 20 repetitioner.
  5. Dödlyftan på raka ben utförs med en rak rygg, knäna är något böjda, baren rör sig längs benen. Fötterna är smala, klackarna kommer inte från golvet medan de utandas.
  6. Böjning av benen i liggande simulatorn - för baksidan av låret. Magen och bäckenet rivs inte från bänken. Vi utför även hyperextension med denna övning i supercell. Denna övning på simulatorerna är avsedd för baksidan.