Kycklingfilé - recept för de mest utsökta rätterna

Kycklingfilé, vars recept presenteras nedan i olika variationer, hjälper till att säkerställa balans, originalitet och mångfald i din hemmeny. Den delikata smaken av kyckling harmoniserar perfekt med grönsaker, svamp och andra ingredienser, vilket skapar verkligen gudomliga kulinariska mästerverk.

Kycklingfilé i ugnen

Kycklingfilé, bakad i ugnen, bevarar maximal juiciness och dess unika kostegenskaper. Med rätt tillvägagångssätt och val av lämplig ackompanjemang till fjäderfäkött är rätter från det läckra och läckande. Vad ska man laga från en kycklingfilé i ugnen, så att den är både välsmakande och användbar? Den idealiska klassiken av en hälsosam kost är kyckling med grönsaker.

Kycklingfilé med potatis i ugnen

Kombinationen av kött och potatis är alltid efterfrågan på grund av den fantastiska frestande doften av den beredda maträtten och otrolig smak. Att använda köttet i en kyckling som köttkomponent, som i detta recept, är maträtten, vilket kommer att uppskattas särskilt av finsmakare av hälsosam näring och samtidigt rik, vilket kommer att vara nöjd med den manliga publiken.

ingredienser:

beredning

 1. Kycklingen skärs, saltas, peppar, smakas med vitlök och lämnas i tjugo minuter.
 2. Potatiserna tvättas, strimlas, kryddat med olja, salt, peppar, italienska örter och spridas i en form eller på en bakplåt.
 3. Fågeln sprids över potatisen.
 4. Blanda den riven ost och majonnäs i en skål och sprida den ovanifrån.
 5. En pudding från kycklingfilé framställs femtio minuter vid 195 grader.

Kycklingfilé med broccoli och paprika

Kycklingfilé med grönsaker, kokta med hänsyn till de rekommendationer som beskrivs nedan, kan användas även av anhängare av de strängaste dieterna, eftersom kaloriinnehållet i den erhållna maten är ganska låg. Skålen kan göras i formen för bakning av en lämplig storlek, försedd med ett lock, på en bakplåt på ett stycke folie eller i portioner som är gjorda av samma folie.

ingredienser:

beredning

 1. Fågelns kött är skuren och avskräckt.
 2. Kyckla kycklingen med salt, peppar, paprika, gurkmeja, curry och vitlök och lämna i ett par timmar.
 3. Blomställningar av broccoli och en tallrik med paprikor krydda med olja, örter och spreds sedan på en bit folie.
 4. Utanför fördela fågeln och täta folien.
 5. Baka kycklingfiléen i folie i ugnen i en halvtimme vid en temperatur av 195 grader.

Kycklingfilé i multivariaten

Att ha hem i arsenalen av köksredskap multivark kan du göra ett antal originella och unika rätter från kyckling, åtföljd av andra ingredienser och med hennes professionella hjälp. På hur man lagar läckra kycklingfiléer på detta sätt kommer du att lära av recepten nedan. Rätterna är saftiga, raffinerade och gudomligt aromatiska.

Kycklingfilé i gräddfilssås

Kycklingfilé med mushrooms är en perfekt kombination, som är särskilt harmonisk i gräddfilens miljö. Som kryddor för betning av kyckling kan du ta en vanlig kryddkaka till en fågel eller skapa en unik blandning med fokus på dina kulinariska preferenser. Mushrooms kan ersättas så långt som möjligt med kokta skogsvampar.

ingredienser:

beredning

 1. Fjäderfäkött hälls, smaksatt med salt, kryddor och lämnas i trettio minuter.
 2. Mushrooms krossade tallrikar.
 3. Halvringar av lök stekas i "Baking" -läget i fem minuter, tillsätt svamp och stå i ytterligare femton minuter.
 4. De lägger kycklingen efter det, överför enheten till "Quenching" -läget, introducera gräddfil, krydda maten, peppar och koka i fyrtio minuter.
 5. De slänger vitlök och grönt efter signalen och stuvnar kycklingen med svampar i ytterligare tio minuter.

Rolls of chicken fillet

För dem som inte är oförskämda att skämma bort sig själva och deras familj med en original, piquant och fantastiskt aptitretande maträtt, föreslår vi att du gör läckra rullar kyckling. Som fyllning är det möjligt att ta pommes frites, nötter och ost i den version som föreslås nedan, eller att utöka listan över komponenter efter eget gottfinnande. Det är också bra att lägga till torkade aprikoser, russin eller lök med svamp.

ingredienser:

För sås:

beredning

 1. Kycklingbröstets kött är slagen i en väska upp till en centimeter tjock.
 2. Krydda köttet med salt, peppar, majonnäs, kryddor och lämna i trettio eller fyrtio minuter.
 3. Lök tärnas i ett smör med multicast-stil med "Zharka" eller "Baking" -läget och läggs i en tallrik.
 4. Pommes frites, nötter och ost krossas i kombination med rost, salt och peppar.
 5. Massan fördelas på köttstycken och rullar den med rullar.
 6. Spjällen doppas i ägg, sedan i kex och läggs i en skål.
 7. För såsen blanda gräddfil med socker, salt och nötter.
 8. Förbered maträtten i "Bake" -läget i en timme, tillsätt en sås till mitten av cykeln.
 9. Servera den fyllda kycklingfiléen tillsammans med såsen.

Goulash gjord av kycklingfilé

Kycklingkött är extremt mjuk och delikat om du gör goulash från kycklingfilé med sås. Även köttet hos fågelns bröst förlorar sin vanliga traditionella torrhet och förvärvar unika och unika smakkvaliteter. Och att göra en sådan maträtt i multivarkern är lätt, speciellt om du har ett lämpligt, balanserat och korrekt recept vid dina fingertoppar.

ingredienser:

beredning

 1. Kycklingkött skärs i bitar och brunas i oljad multi-enhetskapacitet i "Bake" eller "Frying" -läget.
 2. Lägg löken efter mjölet och stek i en minut.
 3. Tomatblandningen blandas med gräddfil och vatten, salt, peppar, kryddor tillsätts och hälls till fågeln.
 4. Multivarku överförs till "Quenching" -läget och disken kokas i trettio minuter.

Kycklingfilé - recept i stekpanna

Stekt kycklingfilé kan inte vara lika användbar som t ex rätter gjorda av den, kokta i ugnen eller stuvad i en multivarkett, men det kan vara utsökt roddigt, otroligt gott och snabbt kokt. Till exempel kan kotletter eller kotletter stekas i en stekpanna i några minuter, speciellt om du gör förformar eller föregår på förhand. Om vi ​​kompletterar kycklingfiléen med sojasås får vi en snabb version av piquant kyckling på kinesiska.

Kycklingfiletkotletter

Kött för matlagningskoteletter borde helst tas från en fågelbröst och skäras i lager om ett och en halv centimeter. Att skära var mer bekvämt att slå dem, du kan lägga dem i en väska eller mellan två delar av en matfilm. Så köket kommer att vara renare och det övergripande utseendet på bitarna är mer estetiskt. Marinera eller inte kyckling före stekningsprodukter - ditt val. Under alla omständigheter kommer det att vara gott.

ingredienser:

beredning

 1. Häll skivor kött, salt, peppar och låt i fem minuter.
 2. Nu om hur man lagar efterrätten för kycklingfilé. I en skål, kombinera ägget, mjöl och majonnäs, tillsätt salt, peppar, kryddor och visp.
 3. Kyckling doppas i smeten och stekas i en stekpanna i varmt vegetabiliskt fett.

Kotletter från kycklingfilé

Ett av de mest populära sätten att använda kött är att laga kakor från den. Oftast males massan helt enkelt genom köttkvarn. Du kan självklart göra samma sak med kyckling. Men övning har visat att om produkterna grundar sig på att få tag på ett fågelbröst, kommer produkterna att bli mycket juicier och smakligare om köttet skärs med en kniv. Så, låt oss laga hackade kycklingfrön från kycklingfilé.

ingredienser:

beredning

 1. Kycklingar fryser och skärs i fem millimeter kuber.
 2. Blanda köttet med majonnäs, ägg och lök, tillsätt salt, peppar, gröna och mjöl.
 3. Stek skivorna på ett par timmar och dekorera dem på sätt som pannkakor.

Kycklingfilé i sojasås

Populariteten av sojasås i matlagning växer med språng. Och många hemmafruar har redan lyckats utvärdera produktets unika påverkan på köttfibrer. Kyckling blev inte ett undantag. Förmarineras i sås med tillsats av ytterligare ingredienser i minst en halvtimme, smaken av skålen förvandlas till tider och blir unik, som i detta recept.

ingredienser:

beredning

 1. Fågelns kött skärs i kuber och kryddat med sojasås, honung, citronsaft, tillsats citronskal, ingefära, paprika och vitlök.
 2. Sprid kycklingen på ungefär trettio minuter i en panna med smör eller wok och stek tills det är klart.
 3. I slutet av stekningen ströks kycklingfiléerna med kinesiska sesamfrön.