Kyckling med grönsaker - recept

Kanske, i köket i alla länder i världen finns det många variationer av kycklingrecept med grönsaker. Det är osannolikt att vi kommer att kunna uppmärksamma dem alla, men vi är helt enkelt skyldiga att skriva om de mest kända.

Kycklingrecept, Stewed With Vegetables

ingredienser:

beredning

Värm oljan i ugnen och stek den på hackad kycklingfilé i 5-6 minuter. Stekt kyckling spridas på en tallrik.

I stället för kycklingen sätter vi i löken löken i ringar och stekar det i 3 minuter. När löken är mjukad, lägg till den revade moroten på en stor rivare och stek alla tillsammans i 4-5 minuter. Tillsätt vitlöksklyftorna och mjölet genom pressen till de klistrade grönsakerna. Fortsätt matlagning, rör om grönsaker, i ungefär en minut, häll sedan grönsakerna med kycklingsbuljong och tillsätt chili sås. Så snart vätskan i brazieren kokar, returnerar vi kuru och minskar elden. Stew grönsaker i 45 minuter, tillsätt peppar, laga i ytterligare 10-15 minuter och lägg bönorna. Fyll kyckling med grädde, salt, peppar efter smak och avlägsna efter 5 minuter från brand. Stewed kyckling kombineras väl med kokt ris och grunt pasta.

Kyckling Teriyaki Recept med Grönsaker

Traditionell japansk recept rostade kycklingfilé med grönsaker lämnar inte likgiltiga fans av söta och sura östra rätter.

ingredienser:

beredning

Lös upp stärkelsen i kallt vatten i en liten skål. Tillsätt blandningen av honung, sojasås och riven gingerrot. Förvärm blandningen, rör om, 5 minuter, låt den sedan svalna och lägg såsen i kylskåpet.

I kastrullen värmer vi upp olivoljan. Smaka den hackad kyckling med morötter i 6-8 minuter. Tillsätt morötterna till kycklingen och vitlöksklyftan, passerat genom pressen och fortsätt att laga mat i ytterligare en minut.

Blomställningar av broccoli under tiden blanshiruem för ett par 6-7 minuter. Vi fyller kycklingen med den tidigare beredda såsen, blanda den, sprida broccoli på toppen och servera maträtten mot bordet.

Du kan servera kyckling i en sås över kokt ris eller äggnudlar, eller du kan äta det själv, utan en speciell garnering.

Recept för kyckling bakad med grönsaker

ingredienser:

beredning

Ugnen värms upp till 190 grader. Morötter och persilja är numrerade, mina och skuren i små bitar. Lök skärs i skivor, och min kyckling torkas. Grönsaker och kyckling lagt på en bakplåt för bakning, häll olja, strö med salta, peppar och en torkad blandning av provencalska örter.

Bland kyckling och grönsaker med händerna så att kryddor och oljor fördelas jämnt. Vi lagar allt i en förvärmd ugn i 45 minuter, för att inte glömma att blanda innehållet i pannan 2-3 gånger.

Mutter suger och kokar. Sprid det på en bakplåt till kyckling och grönsaker, baka den fortfarande i 10 minuter.

Servera maträtten på bordet omedelbart efter tillagning, garneringskylling med grönsaker potatismos eller kokt, frösbart ris.