Saltpai med kål

Fyllning, eller flytande pajer, fick sitt namn på grund av vätsketestet, vilket bokstavligen fyller på fyllningen. Fyllningen kan bestå av praktiskt taget allt: kött, fisk, grönsaker och andra saker. I den här artikeln kommer vi att analysera några recept av en paj med kål - en stor och delikat maträtt, som kommer att bli ett utmärkt mellanmål på en festlig dag eller vardag.

Snabbgelat paj med kål

Vi kommer som vanligt att börja med den uttryckliga versionen av maträtten, för de snyggaste, eller skynda hemmafruar.

ingredienser:

För provet:

För fyllningen:

beredning

Vi börjar förberedelsen från fyllningen. Kålen smälter så liten som möjligt och stekar i vegetabilisk olja. Tillsätt buljongen på stekpannan och stuv den fyllda, ordentligt krydda tills den är mjukt. Om så önskas kan du lägga till några matskedar ketchup eller tomatpasta.

För att testa äggen, slå upp med gräddfil och smör smör, tillsätt salt, siktat mjöl, rör om igen. För deagans prakt och mjukhet lägger vi till en tesked sodavätska till den.

Lägg stewed kål på botten av bakfatet, fyll den med deg och laga koka i 200 grader 40 minuter.

Receptet på en fyllningspaj med kål med två typer av deg

För dem som gillar att tinker i köket, erbjuder vi ett sofistikerat recept för allas favoritpai. Det använder två olika typer av deg, så mellanmålet tar en speciell "höjdpunkt" på grund av skillnaden i textur.

ingredienser:

För det första testet:

För fyllningstestet:

För fyllningen:

beredning

Låt oss börja bereda hällpannorna med kål från påfyllningen: Kålspot och blanda med en dressing av lök och svamp, salt och peppar vår fyllning.

Den första (grundläggande) degen är knådad enligt följande: mjöl och bakpulver blandas och males med kallt smör för att smulas. Vi lägger till vatten och ägg i degen, blanda den igen, linda den med en film och lämna den i kylskåpet.

Medan basen kyls, förbereder vi påfyllningen: Blanda majonnäs med ägg och bakpulver och tillsätt mjölet.

Kyld grunddegen rullas ut och läggs i en form med en diameter av 25 cm, vi punkterar den med en gaffel och skickar den till bakning vid 200 grader i 10 minuter. Vid slutet av tiden fördela påfyllningen på basen och fyll kakan med den andra typen av deg. Vi skickar kakan till 180 grader i ytterligare 20-25 minuter.

Den färdiga disken kyls och avlägsnas sedan från formen och serveras till bordet.

Delikat gelépai med kål och ägg

En sådan paj kan framställas i form av en hel maträtt eller små portion muffins.

ingredienser:

För provet:

För fyllningen:

beredning

Kål finhackad och stuvad tills mjuk.

Medan påfyllningen förbereds knådar vi degen: Blanda ägg med majonnäs, tillsätt mjöl, kefir och bakpulver - vi får en tunn, delikat deg.

Stewed kål blandas med skivad kokt ägg. Hälften av degen hälls i en smurt form, från ovan fördelar fyllningen och fyller resterande deg. Vi baka kakan vid 180 grader i 35-40 minuter.