Ice Palace Ice Palace

Turister som kom till Israel på sommaren, var noga med att besöka ispalatset "Ice-Space", beläget i Eilat . Detta är inte ett enkelt landmärke i landet, men en riktig möjlighet att fly från staden värme i en cool atmosfär. Det ger besökare en hel del underhållning som lockar både barn och vuxna.

Vad är intressant Ice Palace "Ice-Spice"?

Ispalatset "Ice-Space" liknar vuxna tack vare en unik design, och den yngre generationen uppskattar underhållningscentret tack vare attraktionerna som helt skapats av is.

"Ice Space" gjorde Eilat ännu mer populär och utpekade det från alla andra israeliska orter. En unik vinteröppn öppnades i augusti 2012 och blev en riktig frälsning för turister och stadsboende från värmen. Slottet skapades av projektet av den tyska isdesignern Chris Punk, under hans ledning arbetade mer än 200 arbetare. Att turister skulle kunna överväga ett så fantastiskt arbete, det tog cirka 180 ton is att skapa.

Efterfrågan på ett nöjescenter förklaras av de olika nöjen som finns tillgängliga för besökare. Alla är kopplade till vintern, nästan okänd för invånarna i Eilat. I palatset är fantastiska skulpturer, de mest minnesvärda av dem är:

Dessutom erbjuder slottet följande typer av underhållning:

Information för turister

Entrébiljetten kostar $ 0,5, men efter att ha mottagit kortet måste du fylla i sin balans, detta är nödvändigt för att besöka åkattraktionerna. Mängden kan vara godtycklig, men bör styras av priset för varje attraktion, som är satt till $ 3. Underhållningscentret är öppet från 10:00 till 22:00.

Det finns en åldersbegränsning - barn är tillåtna i "Ice-Space" först efter 3 år. När man planerar att besöka slottet bör man komma ihåg att det på lördagar och helgdagar är stängt.

Hur kommer man dit?

Ice-Ice Palace ligger inte långt från strandbroen i Yam-Suf Tower och är en vacker cirkulär struktur. Du kan nå det med kollektivtrafik - med buss nr 6 eller nr 19.