Sovsäck för nyfödda

Förbered ett brud för ditt barn? Glöm inte att förbereda och så nödvändigt för den nyfödda som sovsäck.

Nyligen väljer fler och fler föräldrar inte klassiska filtar för nyfödda, men föredrar sovsäckar. Som du vet, sover små barn mycket rastlös, ständigt kasta och avslöja. Och föräldrarna kan inte vara på tjänst hela natten i spjälsängen med barnet, för att rätta på filten. Så det visar sig att barnet öppnar och fryser. Varför vaknar ofta och gråter. Det var för sådana fall som sovsäckar för nyfödda skapades.

Men med sovsäcken är allt långt ifrån perfekt. Låt oss titta på de främsta fördelarna och nackdelarna med en sovsäck för en nyfödd.

Argument för:

Argument mot:

Hur man syr en sovsäck för nyfödda?

För att sya sovsäckar till nyfödda behöver du inte slutföra skärning och sömnad. Varje kvinna som kan hålla en nål i händerna kan göra en sådan produkt.

Först måste du göra ett mönster för en sovsäck för nyfödda. För att göra detta räcker det att cirkla toppen av barnets T-shirt och lägga ett par centimeter på varje sida till sömmarna. Men längden på påsen beror på din babys tillväxt. Ta sedan en lämplig trasa och sy en sovsäck.

Och om du inte är nöjd med att sy, men som att sticka, har du möjlighet att knyta en sovsäck för en nyfödd. Förresten är stickade sovsäckar mycket bekvämare för nyfödda än påsar på väskor. Bland annat upprepar de kroppens kroppsform och stickas av naturmaterial (oftast ull). Ja, och betydande besparingar i familjebudgeten. Att sticka en sovsäck för en nyfödd nog 400-500 gram ull och några knappar. Och köpte sovsäckar är mycket dyrare.