Önskemål

Jaffa är en av de äldsta städerna i Israel , som brukade vara en hamn. Här kom fartygen från olika länder med gods och passagerare. Men gradvis förlorade den sin betydelse och blev en rent turistplats. En av de mest intressanta sevärdheterna som alltid lockar turister är önskebryggan i Jaffa.

Vad är intressant bro av önskan?

För närvarande är hamnen i Jaffa ett museumsverkstad med många restauranger, gallerier och intressanta platser. Önskningsbron är en av de mest intressanta platserna i hamnen med en ovanlig design, den har världsomspännande berömmelse.

Broen byggdes genom en gräv av trä, men den hålls i gott skick tack vare myndigheternas omsorg. Han lockar turister inte av arkitektonisk stil eller historia, utan av en speciell ritual. Alla gäster som kommer till Jaffa kommer hit med ett mål - att önska. För att göra detta måste du närma sig bron, gå in i takfönstret och hitta din egen Zodiac-symbol. Då måste du lägga handen på den och titta på havsavståndet, gör en önskan.

Ritualen tar lite tid, men efter det att det har upphört kommer det att vara en fast tro på att önskan kommer att bli sann. Annars fungerar det inte, eftersom bron ligger på Israels heliga land. Det är känt att det beror på exaktheten av uttalandet om det kommer att visa sig eller inte.

Varje tecken på zodiaken är snidad på metallcylindrar som är fästa vid räcken som sträcker sig längs bron. Produkter med tecken alternerande med enkla cylindrar. De ligger på jämnt avstånd från varandra. Hitta din Zodiac helt enkelt - alla cylindrar är fastsatta i den ordning som skyltarna ligger. Dessutom har de en bild av Zodiac och en inskription på latin, israelisk, så du kan inte hitta eller missa en cylinder.

Att gå på bron är värt att skjuta upp ritualen i några minuter. Det omgivande landskapet hjälper till att tänka och formulera en hemlig önskan. I början av bron finns en mosaik i takfönstret, där staden är avbildad, och över den månaden och den fallande månen. Bilden kompletteras med den hebreiska frasen. Gå igenom bron eller stoppa i mitten är inte alls läskigt, konstruktionen är mycket stark.

Hur kommer man dit?

För att nå önskemålets brygga i Jaffa finns det flera typer av kollektivtrafik, som inkluderar: