Sneakers Dior

Vilken fashionista hörde inte om det kända franska modehuset Dior? - Idag under detta namn produceras en av de mest utsökta dofterna, högkvalitativa och snygga kläder, bekväma skor med elegant feminin design, originaltillbehör. Och tillsammans med den raffinerade stilen, som helt motsvarar modetrenderna, representeras alla produkter under tecknet på ett utmärkt rykte på grund av tillförlitlighet och praktiska egenskaper. Från år till år slutar designers inte att förvåna fashionistas med ovanliga trender och intressanta nyheter. Det senaste fashionabla beslutet, som var ett verkligt konstverk, var damernas sneakers Dior. Förmodligen kommer inte ens en blygsam tjej att kunna motstå, åtminstone inte försöka på detta märkesvaror. Den viktigaste skillnaden mellan sneakers från Christian Dior var en ovanlig designriktning. Faktum är att dessa skor, som varumärkets designers insisterar, inte gäller antingen sportig eller kezhualnomu stil. Snygga sneakers presenteras som en kvällsmodell. Hur är detta till och med möjligt och vad är höjdpunkten på sneaker Dior? Det här ska vi prata om i vår artikel.

Damskor Dior

Vill bara göra en reservation som varumärket representerar sneakers i sina samlingar är inte första gången. Fusionsmodellen förtjänar dock särskild uppmärksamhet. Detta skor representeras av en mycket bekväm sluten form av båten utan fästning. Samtidigt är skäret så snyggt att i motsats till vanliga sneakers, ger sådana modeller benen ännu mer femininitet och förfining. Ett viktigt element i Dior sneakers är inredning. Designers har lagt stor vikt vid ornamentens uttryck och glans, vilket gör skor till största delen av bilden.

Sneakers Dior med rhinestones . De mest populära modellerna är sportskor från ett modehus med prydnad från dyra stenar. Designers presenterade trendiga rhinestones i blommiga storskaliga kompositioner, vilket ännu mer lockar uppmärksamhet på snygga sneakers. Skorna med en sådan inredning har en klassisk färg - svart eller vit.

Sneakers Dior med paillettes . Oväntad, men originallösning var dekorationen av bekväma skor med glänsande skalor. Designers använde paljetter av olika storlekar. De mest intressanta sneakersna med en sådan inredning blev modeller med stor volym paillettes.

Brilliant sneakers Dior . Tidigare representerade designers Dior redan briljanta kezhualnye modeller med kombinerat quiltat och lakan i ljusa färger. Nya modeller skiljer sig helt från trenden från tidigare årstider. Nu har modeformgivare uppmärksammat kvinnans mode, att skinnet av sportskor ser bättre ut i en lakonisk design med en fin förfining. Dessa sneakers presenteras med små gnistrar i hela produkten i svart eller silverfärg.

Vad ska du ha på dig med Dior?

Designern var särskilt uppmärksam på snygga bilder med ovanliga skor. För det första, för att säkerställa att din båge var riktigt minnesvärd och utsökt, är det värt att bara köpa de ursprungliga Dior-sneakersna, där pålitlighet och hög kvalitet läggs i både skor och smycken. För det andra bör alla idéer om de mest framgångsrika kombinationerna av sportskor och kläder glömmas bort. Trots allt, som det redan är klart, kvinnors sneakers Dior - inte vanliga modeller för varje dag.

Så är den mest lämpliga kombinationen till de ursprungliga sneakersna en kvällsutrustning. Klänningen är bättre att välja en laconisk och städad, men det är nödvändigt att lägga till lockiga tillbehör till den.