Hur man lagar marmorerade nötkött?

Idag kommer vi att berätta för dig hur man lagar det dyraste och läckra köttmarmorbiffen, för att inte förstöra det, utan tvärtom att överraska gästerna med en idealisk och välsmakande maträtt.

Hur korrekt och gott att laga marmorbiff i ugnen?

ingredienser:

beredning

För att förbereda en rulle väljer du en platt och bred skiva marmorbiff och skär den så att den maximerar sitt område genom att lägga ut en bok. Därefter slår vi av en liten bit med en kulinarisk hammare, som nödvändigtvis täcker köttet med matfilm, och efter det klarar vi det på hela ytan med en jordblandning av fem paprika, tillsätt salt och lämnar ett tag för betning.

Vid den här tiden kommer vi att förbereda fyllningen för rullen. För att göra detta passerar vi löken i en stekpanna, hackade lök med riven morötter och efter sju minuter avlägsna stekpannan från elden, tillsätt hackad sylt champinjoner, finhackade vitlöksklyfta och färska grönsaker, väv massan till smak med salt och en blandning av paprika och blanda.

På det förkastade skiktet av marmorerade nötkött sprider vi den förberedda fyllningen, fördelar det jämnt på hela ytan och bildar en rulle och tätt vikar skiktet med påfyllningen. Vi täcker rullen med honung och fixar den med garn och drar produkten runt i en cirkel. Placera skålen i en oljad bakpanna och laga mat till 200 grader i femtiofem minuter och vattna regelbundet med juice.

Hur läckra att laga biff från marmorerade nötkött?

ingredienser:

beredning

För att laga läckra biffar från marmorerade nötkött, skär köttet över fibrerna i bitar två centimeter tjocka. Vi kryddar dem med en malet blandning av paprika och salt, beströdda med doftande franska örter på båda sidor, bland annat måste vara chavers, dragon, basilika, rosmarin och timjan. Efter trettio minuter impregnerar vi de impregnerade bitarna av marmorbiff med vegetabilisk olja med en silikonborste och lägger den på det heta järnet en stekpanna. När stekarna stekas på den starkaste elden i tre minuter på varje sida skickar vi dem i sju minuter till ugnen uppvärmd till maximal temperatur.