Kjol med flounces

Idag skjuter kjolen med flounces gradvis fler och mer moderna unga damer till deras sida, vilket kompletterar deras garderob med denna mycket intressanta sak. Det är verkligen svårt och i viss utsträckning även lustigt ur kombinationens synvinkel, men om du kan kompetent hämta en komplett uppsättning till den - får du en fantastisk bild.

Platsen på skytteln på kjolen

Så, från vilken vagnen ligger, utpekas det:

Tips för att kombinera kjolmodeller med flounces

Naturligtvis beror svaret på frågan om vad man ska ha på kjolar med flounces först och främst på en viss modell, som i sin tur skiljer sig både i tyg, form och längd.

  1. En stickad kjol med flounces matchar perfekt en solid stickad tröja, en kofta eller en tight blus med en liten ryurex.
  2. En kort kjol med flounces, speciellt om du tittar på sommarbilden, kommer att passa ljusa toppar, som kan vara komplexa i form, men enkla i färg och utan omslagna utskrifter.
  3. En penna med en flounce ska alltid bäras med en vit blus, en strikt jacka och höghåriga skor. Allt detta tillsammans hjälper till att skapa en bild av en graciös och elegant diva.
  4. Orientaliska kjolar med flounces kan kombineras med stora etniska skjortor, accentuerade av ett bälte i midjan.
  5. En jeans kjol med flounces kan bäras av en fashionista någonstans, och på toppen väljer du en denimskjorta med kort ärm eller en toppblå nyans.
  6. En lång kjol med flounces bärs företrädesvis med något mycket skönt i färg och romantisk i stil, kanske det kommer att vara en stickad cardigan av pastellfärger eller en chiffongblus.
  7. Skjuta solen med skyttlar - ljus och ovanlig kommer att se bra ut med en kontrastfärgad T-shirt med skräddarsydd skärning. I denna form är fashionista definitivt värt att förbereda sig för en varm solig vår och en varm sommar.