Hur man lagar pannkakor från zucchini?

Squashpannkakor är en av de enklaste och traditionellt sommarrätterna som du kan laga under de första månaderna av en varm porr. Generös skörd av courgetter och deras låga priser gör det möjligt att laga pannkakor minst dagligen och därför missa inte chansen att njuta av sommarbiffen till hösten inte har gått i full ägarskap.

I detta material kommer vi att dela med dig rekommendationer om hur man förbereder pannkakor från courgetter för flera kategoriskt olika recept.

Hur man lagar pannkakor från courgetter i ugnen?

Vi är vana vid det faktum att zucchini pannkakor inte bara är läckra, men också snabba under förberedelse: de kombinerade alla ingredienserna tillsammans och snabbt bruna i en stekpanna. Samma recept antar lite mer tidskrävande, vilket gör att du kan få en hälsosammare maträtt på väg ut, eftersom friterna själva inte kommer att stekas, men bakas i ugnen.

ingredienser:

beredning

Skala bönorna i en puree med en speciell press eller en vanlig mixer. Den resulterande bönenspurén blandas med riven lök och zucchini, från den senare är det bättre att vrida ut överflödig fukt. Tillsätt blandningen med ägg, mjöl och kryddor, och bild sedan pannkakor från den och lägg dem på pergament. Baka zucchini pannkakor i en förvärmd till 195 graders ugn i 23 minuter. I mitten av matlagningen ska pannkakor vändas över till andra sidan.

Hur man gör söta pannkakor från courgetter?

Hur väl kompletterar sötteten den övre kucchinen konsistensen kan verifieras genom att göra en av de populära chokladkakorna med en krog i dag, eller så kan du börja med dessa enkla kryddiga pannkakor. Oroa dig inte, du kommer inte känna den uttalade zucchini-smaken.

ingredienser:

beredning

Gnid zucchini, sätt den revade massan på gasväsen och vrid ut överflödig fukt. Blanda den revade zucchini med ägg, vanilj, mjöl och socker. Lägg till alla kanelerna och försiktigt kombinera allt tillsammans. Dela blandningen i lika stora delar och stek i en uppvärmd stekpanna tills blanchering på båda sidor.

Hur man gör Lenten Pannkakor från Courgettes - Recept

I mager friter kan man inte lägga till ett ägg för ett gäng, för i detta recept spelar rollen av en sådan länk potatis, eller snarare stärkelse från knölar i kombination med mjöl.

ingredienser:

beredning

Gnid squash och vrid den från överskott av fukt. I analogi blandar riven och potatisen med en squashmassa och tillsätter mjöl. Salta blandningen och tillsätt den chili med torkade italienska örter. Sked bitar av potatis och zucchini deg på en smord och uppvärmd stekpanna och sedan brun på båda sidor.

Hur man lagar pannkakor med zucchini?

En annan variant av receptet är baserat på ett par av våra favorit ingredienser: vitlök och ost, med fördel kompletterar den mjuka courgettsmak.

ingredienser:

beredning

Gnid zucchini på ett fint rivjärn och pressa ut överskott av vatten genom en gasväska eller kolsackare. Blanda den riven massan med ägg, salt, hackad vitlök, ost och mjöl. Skaffa det kokta degen med portioner i värmt smör och servera med tomatsås.