Hooponopono metod - vad är det och hur man övar det korrekt?

I världen finns det ett stort antal tekniker som hjälper till att göra positiva anpassningar i sina liv. Nyligen har en övning som heter "Hooponopono" spridit sig. Alla kan använda den, observera enkla regler.

Vad är Hooponopono?

Hawaiian-metoden, som hjälper till att hitta harmoni i sig själv och att lyckas i alla aspekter av livet heter Hooponopono. Med regelbunden användning kan en person uppnå andlig utveckling , tillväxt och upplysning. I översättning från Hawaiian betyder detta namn "fixa misstaget". Den hawaiiska tekniken Hooponopono bygger på fyra fraser som renar själen och sinnet.

 1. "Jag älskar dig . " Sådana ord hjälper en person genom kärlek att rena sig från det negativa och komma till sanningen. De ökar också självkänslan och lär dem att älska sig själva.
 2. "Jag är ledsen . " Att säga denna fras uttrycker en person ånger för de negativa tankar och handlingar som ledde till lanseringen av ogynnsamma program.
 3. "Förlåt mig". Sådana ord i Hooponopono-metoden representerar omvändelse och grund för förlåtelse för fullkomliga handlingar och tankar. När du uttalar dem kan du känna frihet.
 4. "Tack . " Uttrycket är avsett att uttrycka tacksamhet för universum och de högre krafterna för vad en person har.

Filosofi Hooponopono

Regelbundna metoder ger en person en chans att klara av olika problem, till exempel bli av med en pessimistisk syn på världen, konfliktsituationer och skuldkänslor . Hooponopono utvecklar positiva svar på livsvårigheter hos en person och hjälper till att förbättra andan och därmed kroppen. Hawaiian metod ger en chans för en person att hitta ett landmärke i livet och uppnå harmoni i sig. Du kan få allt detta genom att rensa minnet om sopor. Kända grundprinciper för Hooponopono:

 1. I människans sinne är det fysiska universum förkroppsligat.
 2. Om du tycker positivt kan du skapa en verklighet baserad på kärlek.
 3. Alla har fullt ansvar för sina liv och för vad som händer runt dem.
 4. Negativt tänkande lockar bara problem.
 5. Ingenting i livet existerar separat från människan, för det här är resultatet av hans tankar.

Hur man övar Hooponopono?

För att använda Hawaiian-metoden behöver du inte skapa vissa villkor, för allt är enkelt. Practice Hooponopono tillåter användning av några av de tillgängliga objekten:

 1. Mynt bidrar till att ändra en persons inställning till finansiering. Du måste prata med dem och be om förlåtelse.
 2. Blomman används för att hänvisa till de gudomliga krafterna. Vända sig till honom för kärlek. Anläggningen kommer att vara en bra följeslagare på vägen till självrengöring.
 3. En duggdroppe anses vara ett kraftfullt medel för att rena sig av det negativa.
 4. Fjäril hjälper till att ta bort negativet och hitta rätt väg till perfektion.
 5. En penna med en suddgummi används för att radera negativa minnen.
 6. Solros är en symbol för överflöd och harmoni, inklusive i materialets sfär.

Hooponopono prata med pengar

Många har problem med ekonomin. Att hantera dem brukade ofta använda olika konspirationer, ritualer och meditativa tekniker, som inkluderar Hooponopono. Metoden innebär bildandet av rätt inställning till pengar, skapandet av positiv energi och användningen av verbala formler. Det finns en särskild instruktion om hur man övar hooponopono för pengar:

 1. En person bör förstå att pengar inte är mer än ett sätt att uppnå mål. Det är viktigt att behandla dem med tacksamhet.
 2. Det är viktigt att sluta uppleva rädslan i samband med ekonomin. Många människor är rädda för att förlora sina jobb eller pengar, vilket skapar ett internt block som inte tillåter dem att interagera med kassaflödet. Det är viktigt att vara rädd och leva lyckligt.
 3. Hooponopono-metoden för att locka pengar innebär att man formulerar en fras-appell till pengar, i vilken tacksamhet, ånger, en begäran om förlåtelse och kärlek kommer att uttryckas. Till exempel: "Pengarna som kommer in i mitt liv, tack för det här. Jag är ledsen för min rädsla för att förlora dig, förlåt mig för detta. Jag älskar dig verkligen. "

Hooponopono rengöring från det negativa

För att bli av med befintliga problem, rekommenderas att använda meditation med en penna med en suddgummi. Som redan nämnts bidrar det till att radera det nuvarande negativa, vilket gör platsen för en ny och positiv.

 1. En ny och inte skarp penna behöver aktiveras med ordet "dewdrop". Den ska användas regelbundet och för varje session behöver du inte köpa en ny penna.
 2. För att städa upp det negativa måste du trycka på en penna på ämnet eller din kropp, mentalt upprepa ordet aktivering för att förbättra effekten.
 3. Det är viktigt att föreställa sig hur allt negativt raderas. Denna teknik ger en chans att genomföra djuprengöring, och till och med påverka tidigare generationer.

Hooponopono - hur återkommer du älskade?

Tekniken bidrar till att hantera olika problem, inklusive de som rör personligt liv. För detta är det nödvändigt att använda en allmän algoritm för handlingar, som innehåller flera principer.

 1. Hawaiian Hooponopono-systemet tvingar en person att analysera sitt eget tillstånd för att förstå vad som orsakade den älskade att lämna. Ofta skulden för alla inre block som uppstår till följd av rädsla eller missnöje.
 2. Det är nödvändigt att förlåta dig själv och din älskade, vem är borta. Situationen bör återställas.
 3. Sammanfattningsvis innefattar Hooponopono-metoden bildandet av en särskild frasskod, som kommer att innehålla fyra huvudkomponenter: en begäran om förlåtelse, ånger, tacksamhet och erkännande.

Hur man förbättrar hälsan hos Hooponopono?

I närvaro av olika sjukdomar, förutom den huvudsakliga behandlingen som doktorn föreskriver, kan ytterligare metoder användas för att påskynda återhämtningsprocessen. Hooponopono-metoden för härdning av sjukdomar innebär passage av vissa steg:

 1. Det är nödvändigt att komma ihåg när sjukdomen orsakades, eftersom det alltid finns någon stress eller annan irriterande faktor på grundval. Man tror att det finns problem med hjärtat av människor som visade likgiltighet gentemot andra, eller omvänt glömde de sig själva och uppmärksammade andra.
 2. Släpp situationen, förlåt dig själv och andra personer som är skyldiga till situationen. Efter det ska tröst kände sig.
 3. Metoden Hooponopono innefattar formuleringen av en speciell verbal form, styrd av fyra viktiga principer. Upprepa texten tills problemet försvinner.

Hooponopono för äktenskap

Många tjejer oroar sig för att deras partner inte ger erbjudanden om hand och hjärta och ofta är skulden inre block och negativ energi. Metoden Hooponopono hjälper till att förändra förhållandet med en älskad till det bättre.

 1. Först måste du bli av med negativa tankar, känslor och rädslor.
 2. Mentalt be en älskad att förlåta för eventuella missförhållanden och förlåta honom själv.
 3. Hooponopono för kvinnor som vill gifta sig , inkluderar att prata med en älskad och göra det bättre när han sover, för i det här läget kommer den omedvetna delen framme som lätt uppfattar information.
 4. Uttala frasen-koden för att göra älsklingstilbudet, inte glömma att inkludera de fyra huvudkomponenterna som nämnts tidigare.

Hooponopono för viktminskning

Specialister på Hawaiian-metoden representerar övervikt i form av ett negativt program, från vilket du kan bli av med. För att göra detta är det nödvändigt att arbeta med självkänsla och börja älska dig själv. Det finns vissa regler hur man går ner i vikt med Hooponopono.

 1. Det är nödvändigt att komma ihåg när tyngden började öka, eftersom det nästan alltid blir en reaktion på många stress och negativa minnen.
 2. Det är viktigt att kasta bort förflutna, analysera situationen och inse vilka slutsatser som dras.
 3. I nästa steg involverar Hooponopono-metoden att du gör en konversation med din kropp. Säg att du anser dig som en stilig man, tacka ditt utseende och be om förlåtelse från kroppen att du inte ger honom möjlighet att bli av med övervikt .
 4. Lär dig att ordentligt behandla mat, uppfatta det som bränsle för kroppen.

Hooponopono är en bön för alla

Hawaiian metodik erbjuder inte bara meditation, men också en böntext som används i olika situationer. Läs det rekommenderas när det redan finns en förståelse för vad Hooponopono är och hur man använder det korrekt. Den heliga texten föreslogs av Hawaiian shaman Morro. Inkommande bön Hooponopono kan uttalas hela dagen, men om det inte finns någon sådan möjlighet, läs den åtminstone på morgonen och innan du lägger dig.

Varför fungerar inte Hooponopono?

Du kan hitta recensioner av personer som hävdar att sådana meditativa metoder inte ger några resultat. Förklaringen för detta är ganska trivial och består i missbruk av befintlig metod och bristande överensstämmelse med gällande regler. Hooponopono och tro är två oskiljaktiga saker som utför energiaktivering. Många förväntar sig ett snabbt resultat, därför saknar de de viktiga stadierna för beredning och rening av kroppen. Det är nödvändigt att följa alla regler oklanderligt.

Hooponopono och ortodoxi

Bland människor som regelbundet använder reningsmetoderna från de negativa, många troende från olika religioner. Uttalande av affirmationer och självhypnos kan inte bli ett hinder för troen. Experter hävdar att metoden är bortom förståelse och inte på något sätt stör att gå i kyrkan och be. Många praktikanter försäkrar att Hooponopono och kristendomen har mycket gemensamt, så under meditation ser de ofta heliga som är assistenter till alla troende.