Jackor - Modetrender 2015

Vid alla modeshowar på våren 2015 uppmärksammas mycket på kappan. Och konstruktörerna presenterade för domstolen både klassiska modeller och helt nya lösningar. Från och med nu har varken färgpalett eller silhuetter gränser.

Modignade klädstilar - Våren 2015

Först och främst är det bara nödvändigt att notera den planerade tendensen att använda herrkläderna i kvinnans mode. Alla dessa herrtröjor, byxor och jackor betonar otvivelaktigt den kvinnliga silhuettens skörhet. Och nu erbjuder designers att få mer och en kappa av en manlig typ. De kännetecknas av en rak silhuett, patchfickor, breda lapels.

Rusa inte för att gå ur mode och baggyrockar från den så kallade överdrivna trenden. För den nya kappan i denna säsong präglas av en fri silhuett, deflaterade axlar, tredimensionella ärmar. Denna stil är mer lämplig för smala tjejer, men de magnifika damerna väljer bättre en annan skära.

I någon modersamling våren 2015 finns en kappa med zapah. Den sitter fast i figuren tack vare ett bälte eller en dold knapp. En liknande sak kallas vanligen en kappa.

En sådan stil som Kap återvände triumferande till de glamorösa podierna. Denna modell skiljer sig från slitsarna på ärmarna och den eleganta mellan- eller kortlängden. Färglösningar av kappan i modetrenderna 2015 - begränsad och monokrom.

Långa och korta modeller av våren år 2015

I sin nya samling av våren 2015 presenterade en sådan framträdande designer som Brandon Sun extra långa och eleganta plagg. De är gjorda i monokrom nyanser av ädelgrå. Men Valentino visar förvånad publiken med en samling ovanligt ljusa färger och med geometriska tryck som påminner om en ritning på cirkusdrag.

Stå ut i en ny vårsäsong är korta lager. Några av dem liknar cardigans eller långsträckta jackor. Huvudfärgen på sådana modeller är svart, men det var inte utan ljusa, mättade färger. Korta modeller av vackra mörka färger ser väldigt ädla ut, och ljusa smaragdrockar från Cacharel blir som ett andetag av frisk fjäderluft.

Trendiga vita rockar 2015

Med våren kommer tiden att komma för vita kläder. Och stylisterna är redo att erbjuda ett stort utbud av modeller och stilar gjorda i denna kristallklara färg.

Utmärkt utseende och förkortade modeller, och midi och maxi av de mest olika silhuetterna. En av de mest populära bland dem är A-siluetten. Och för att lägga till en höjdpunkt på den här ljusa bilden är det möjligt med hjälp av ljusa bälten eller en färgfodring.