Makeup Nyusha

Ung popsångare Nyusha slutar aldrig att förvåna alla inte bara med sitt arbete utan också med oförglömliga bilder. Så det är ingen överraskning att många unga tjejer som vill se så fantastiska ut som en popstjärna undrar hur man gör nyusha-stil smink? Det är på denna fråga som vi kommer att försöka svara idag.

Nyushas hemligheter

Basis. För att skapa en jämn ton, använder sångaren en beige färgböna som slår på ansiktet med en svamp. På toppen av basen applicerar stjärnan pulver, vilket ger en matt och flätig effekt.

Blush. För att göra sminken som den för Nyusha är det värt att välja en blush av ljusbruna toner. De borde dock vara välskalade, så att en liten märkbar nyans kvarstår, vilket kommer att betona linjen av kindben.

Ögon. Sångaren älskar att betona hennes ögon, så i många av hennes bilder gör hon smink i stil med en fikon . För detta använder flickan kontrasterande nyanser. Från ljuset väljer den pärltoner, och från mörkbrun eller djupgrå.

Läppar. När det gäller läppstift föredrar den unga stjärnan naken, naturliga nyanser eller läppglans rosa färg. Även om hon ibland har råd att måla en ljusare färg.

Emellertid är vacker smink inte den främsta hemligheten av skönheten av sångaren Nyusha. Hon är aktivt engagerad i dans och sport, så att hennes figur är perfekt. En viktig roll som sångaren betalar för sömn. En bra vila hjälper henne att inte bara återställa fysisk styrka, utan också hennes röst och psyke. När det gäller näring följer Nyusha inte speciella dieter. Under dagen har hon råd att äta vad hon vill, men kvällen är i detta fall fortfarande "hungrig". Han dricker mycket rent vatten, varigenom huden alltid ser elastisk och frisk ut.