Meditation of Forgiveness

Man tror att ilska och vrede är destruktiv för en person. Det är därför det är viktigt att kunna förlåta och släppa situationen, så att ingenting hindrar dig från att gå vidare. Meditation av mannen, föräldrarna, vännerna och andra människornas förlåtelse bidrar till att utveckla andens styrka, uppnå inre harmoni och förbättra sin egen stat. Det är lika viktigt för livet att lära sig att förlåta sig själv.

Meditation av förlåtelse för kvinnor

Ofta berättar en person sig av olika anledningar, vilket påverkar kroppsförgiftningen. Det är därför det är viktigt att lära sig att bli av med sådana "ankare" som dras ner. Det enklaste och mest tillgängliga sättet är omvändelse. Det är möjligt att göra en lista över befintliga klagomål, som bör skrivas ungefär så här: "Jag, Svetlana, förlåt mig själv för att grilla min kollega" etc. Då måste du uppriktigt vända sig till de högre makterna och, som de säger, häll ut själen.

Meditering av självförlåtelsen börjar med avkoppling och godtagande av en bekväm ställning. Tänk på det faktum att du nu är på stranden och varmt vatten rör dina fötter. Försök att ta ett djupt andetag, troligtvis kommer ingenting att komma ut. Eftersom det kommer att störa de klagomål som ackumulerats för livet. Nästa steg är att föreställa sig hur denna kom sakta blir till ett barn som ler söt och når ut till dig. Försök att prata med barnet och säg att allt inte är så illa, och du kommer aldrig att förolämpa honom, och allt kommer att bli bra. Ge ett löfte att från det här ögonblicket börjar ett nytt lyckligt liv. Efter det, ta några andetag, och andas sedan alla klagomål och negativa.

Meditation av föräldrarnas och andra människors förlåtelse

För att bli en lycklig person måste du bli av med klagomålens skaklar, som bygger allvarliga hinder mot den mänskliga lyckans väg. Det finns flera tekniker som har bevisat sig på den goda sidan. En av de mest populära är Sviyash tekniken.

Meditation för förlåtelse av brott består av flera steg. I första etappen bör du välja en person som tidigare förolämpat. Med tanke på hans namn, läs dessa ord upprepade gånger:

"Med uppriktig kärlek och tacksamhet förlåtar jag (en persons namn) och acceptera honom / henne som sådan (oh) som han / hon är. Jag ber om ursäkt för (personens namn) för alla dåliga tankar om honom / henne. Med kärlek och tacksamhet (en persons namn) förlåt mig helt. "

Denna stavning kommer att bidra till att bli av med den befintliga negativa och rena biofältet. I allmänhet bör en meditation vara ca 10 minuter. Använd denna teknik tills du har en känsla av ljushet och värme. Det är viktigt att förstå att förlåtelse inte kan rättfärdigt förtjänas, och i vissa fall måste Sviyash spendera upp till 5 timmar på tekniken. Om det under meditationen finns en önskan att hämnas på gärningsmannen, är det värt att stanna, för resultatet kommer fortfarande inte att uppnås.