Miley Cyrus i en intervju med Variety Magazine berättade om hennes orientering och jobbar med Woody Allen

23-årig sångare och skådespelerska Miley Cyrus upphör aldrig att förvåna sina fans. Nyligen uppträdde omslaget i oktoberutgåvan av tidskriften Variety på Internet, som Miley smyckades om. Förutom en intressant fotografering, gav glansen en intervju med en ung sångare, där du kan hitta många underhållande saker.

Cyrus talade om hennes sexuella läggning

För ungefär 20 år sedan trodde ingen att definitionen av mentalt tillhörande ett visst kön hos vissa människor kan orsaka svårigheter. Nu är det ingen överraskning, och Miley Cyrus tillhör denna kategori av människor. Sångaren kommenterade denna situation:

"Jag är nu 23, och jag kan fortfarande inte förstå vilken typ av sex jag är. Jag var alltid lockad till kvinnor och män. Det är mycket svårt att stoppa vid något fält. Förutom detta blir jag väldigt irriterad av ordet "bisexualitet". Jag använder ofta olika roliga saker i livet, till exempel bröstvårtor, men det betyder inte att jag vill betona att jag är kvinna. Mina första allvarliga tankar om vilken typ av kön jag trots allt ägde rum på 5: e kursen, när jag började träffa en tjej. Det var en stor och vacker kärlek. "

Men Mileys föräldrar ansåg alltid henne en tjej, och det var mycket svårt för dem att känna igen hennes biseksualitet. Med dessa ord påminner Cyrus detta:

"Jag växte upp i en mycket religiös familj. Jag var uppvuxen som en katolsk tjej. När jag började visa intresse för sexuella uttryck slutade mina föräldrar i allmänhet att förstå mig. Det var svårt. Men jag trodde alltid att allting snart skulle falla på plats. "

Därefter delade Miley med dem som är vackra för henne:

"Jag besökte en gång ett LGBT-center i Los Angeles. Jag kom och lyssnade bara på olika historier. Där hade jag tur att se en väldigt snygg man. Jag kallar inte specifikt golvet, för det spelar ingen roll. En man, precis som en kvinna, kan vara väldigt attraktiv. I den här mannen var det mycket: sexualitet och charm, styvhet och sårbarhet, maskulinitet och femininitet. Det var då att jag fick mig att tro att han är en livsform av mitt liv. "

Miley pratade om att arbeta med Woody Allen

Senast skjuter den första säsongen av serien "Krisen i sex scener", regisserad av Woody Allen. Cyrus var inbjuden till filmen personligen av regissören och spelade en av de ledande rollerna. Miley kommenterade sitt samarbete:

"Jag är väldigt nära karaktären som jag spelade med Allen. Jag, precis som min hjältinna, dömer inte människor förrän jag känner dem bättre. Om vi ​​pratar om Woody precis som en person är han en underbar person och en underbar familjemedlem. "
Läs också

Cyrus berörde ämnet för politik

Förmodligen finns det ingen amerikan som inte tänker på det kommande presidentvalet. Sångaren bestämde sig för att diskutera Donald Trumps kandidatur och till förvånan av intervjuaren jämförde han med familjen Kardashian:

"Trump påminner mig mycket om Karadshian. Han vill också mycket att vara känd, och det värsta är att han väljer långt ifrån de bästa metoderna för detta. Därför tror jag att Donald är mycket mer i strid med klanen. Kardashian-familjen försöker inte regera landet. "