Fylld zucchini i smeten

Utbudet av rätter från kucchini är inte begränsat till muffins eller grönsakspott ensam. Du kan starta säsongsbetonade frukter genom att förbereda ett fantastiskt hett mellanmål - fylld kucchini i smeten, som skiljer sig inte bara i trevlig smak, men också i ett intressant utseende.

Zucchini fylld med kött i smet - recept

ingredienser:

beredning

Zucchini skuren i muggar ett par centimeter tjockt. Med hjälp av en rundskärning eller en liten kniv, skär ut kärnan med frön, slipa den och låt den sitta på den uppvärmda oljan med lök och paprika. När grönsakerna blir mjuka, kyla dem, kombinera med ris och råhakat kött, sänd även en tomatsås, riven parmesan och en nypa salt. Blanda ingredienserna i köttpåfyllningen noggrant, fyll den med kaviteter i mitten av varje kålskiva. Värm resterande olja i en ren stekpanna. Kombinera mjöl, öl och ägg, blanda en tjock efterrätt och dopp i korgens "kakor". Zucchini fylld med kött i smet är klar efter 3 minuter rostning på varje sida.

Fylld zucchini i smeten i ugnen

ingredienser:

beredning

När du skär en stor courgette med tjocka cirklar, ta bort kärnan med fröna, ringarna är ströda med olja och krydda med ett stort havsalt. Fördela bitarna på pergamentet täckt med ett bakplåt, och ta sedan hakan. För sistnämnda, kombinera det malet köttet med koriander, vitlök tandad, hackad lök, kryddor och salt. Fyll kucchini ringarna med malet kött. Gör en påse med ägg och mjöl. Först sänker zucchini i smeten, låt det tappa och sprut dem med brödsmulor. Återgå courgetter till bakplåten och lägg i förvärmt till 175 graders ugn i 20-25 minuter.

Courgettes fyllda med potatis i smet

ingredienser:

beredning

Medan potatisknölarna är kokta skär du margen i stora bitar. Använd en tesked, ta bort kärnan med frön från dem och lämna väggarna intakta. Stänk squashkopparna med smör, säsong och gå till fyllningen. För sistnämnda, kombinera potatismos med stekt lök, vitlöksklyfta, grönsaker, smulad ost, tomatpasta och grönsaker av dill. Fylld zucchini doppa in i smeten och steka i förvärmd olja tills blubber.

Hur man lagar fyllda zucchini blommor i smeten?

ingredienser:

beredning

Ställ friteraren med olja för att värma upp till 180 grader. Skala squashblommorna från pistiller och ståndare, utan att störa kronbladets integritet. Skölj och torka blommorna, och piska ost och riven ost med ägg, salt och skivad mynta medan de torkas. Använd en konfektpåse eller en tesked, fyll i squashblommorna med ostblandning, fixa kronbladet och doppa varje fylld blomma i färdig tempura-pasta som framställts av en blandning av tempura mjöl och kallt vatten blandat i lika stora proportioner. Låt överskottet avta och steka squashblommorna till en krispig skorpa i förvärmd olja.