Fläsk bacon fyllning

Några av oss gillar inte hemlagade kakor och pajer med kål - det här är en riktig klassiker! Sådan fyllning bereds ganska snabbt och enkelt och tar inte mycket tid och ansträngning. Idag kommer vi att berätta för dig hur du förbereder olika läckra toppings från kål.

Fyllning från kål och ägg

ingredienser:

beredning

Därför rengörs glödlampan, strimlas med tunna halvringar och vittnar om genomskinlighet på den uppvärmda oljan, kryddar den med salt och socker. Koka den här tiden med kokt ägg, kyla dem och rengör dem från skalet. Den vita kålen strimlar mycket tunt och sedan lägger vi den i en kastrull och häller den med brant kokande vatten. Solim att smaka, koka och koka i 5-7 minuter för mjukhet. Därefter dränerar du vätskan försiktigt med en kolv och sköljer noggrant med kallt vatten. Därefter tar vi en handfull kål, kläm den och lägg den på en stekpanna till löken. Samma sak som vi gör med resten av kålen, lägg till en bit krämig smör och gryta i eld i ca 2-3 minuter så att det får tid att smälta. Ge vegetabilisk fyllning lite cool, och den här gången skärs i stora bitar skalade ägg och finklippt färska örter. Blanda alla ingredienser med kallkål, krydda med favorit kryddor för att smaka och blanda noggrant. Det är allt, läcker och hjärtlig fylld kål för pajer redo!

Fyllning med färskkål och tomat

ingredienser:

beredning

Glödlampan skallas av skalen, skärs i tunna ringar och moroten bearbetas och gnids på en stor rivare. Stek en liten olja och steka tillagade grönsaker tills det är gyllene. Den här gången torka kålen med en kniv och häll den ut till rostningen. Smaka med kryddor, rör och simma tills evolved vätska avdunstar helt. Därefter häll tomatsaften och, om så önskas, kasta ett laurelblad. Blanda noggrant innehållet i stekpannan, täcka med lock och ta några minuter. Sedan, försiktigt, genom en kolsyrare, smälter den återstående vätskan och låt den färdiga stoppningen i pajerna från kålen svalna ordentligt.

Fyllning från kål och svamp

ingredienser:

beredning

Kul, kål, morötter och svampar rengörs och tvättas noggrant med vatten. Därefter shinkuem kål, sätt i en djupfryste panna med olja och låt svalna på låg värme tills det är mjukt. I slutändan kryddar vi det med kryddor, blandar det och lägger det i en tallrik och låter det svalna. Den här gången skivade svampar, gnutor gnidde på en stor rivare och klippa strålen med tunna hålor. Vi värmer stekpannan, häll lite olja och steka svampar. När all vätska har avdunstat, lägg till lök och morötter, vi passerar ytterligare 5 minuter. Tillsätt sedan salt till steken för att smaka, kyla, kombinera med kål och blanda noggrant.

Fylld med surkål

ingredienser:

beredning

Morötter tvättas, rengöras och gnidas på ett medelstråle. Vi bearbetar glödlampan och strimlar små kuber. Därefter värmer vi stekpannan, häll lite vegetabilisk olja in i den, häll ut de tillagade grönsakerna och skicka dem tills de är färdiga. Kvasshenuyu kål pressar händerna från juice, lägg till rostning, blanda och krydda kryddor. Därefter täcka stekpannan med ett lock och stuvning fyllningen 25 minuter på medium värme, omblandning ibland.