Fiska i grädde i ugnen

Fisk tillagad i ugnen i grädde är en otroligt ömtålig och maträtt som alla kommer att njuta av utan undantag.

Fisk med grädde i ugnen

ingredienser:

beredning

Låt oss räkna ut hur man gör fisk i grädde. Vi rengör löken och skär i halva ringar. Passa på vegetabilisk oljelök tills guldbrun. Häll i grädden i en djup skål och smaka på kryddor: söt paprika, torkad dill, salt, svartjordpipa. Vi blandar allt grundligt med en gaffel. Vi tvätta fisken och torka den med en pappersservett. Ta försiktigt bort alla de stora benen och skär i stycken 5 centimeter i storlek.

Lägg det på ett bakplåt, salt det lite och strö med citronsaft. På toppen av stekt lök och häll pollackkräm. Vi lägger bakplåten i ugnen i förskott i förväg till 180 grader och baka skålen i 30 minuter. Denna gång gnugga på en stor riven ost och i 15 minuter innan du lagar mat, strö dem med bakad i gräddefisk. Vi skickar pannan i ytterligare 15 minuter i ugnen. Den tillagade maträtten serveras något kyld.

Röd fisk i grädde

ingredienser:

beredning

Delar av röd fisk tvättas grundligt, skrapas, ströts med salt, peppar och örter. Vi lämnar lax i 40 minuter för att marinera. Vi smörjer formen med olivolja och sprider fiskens biffar. Häll sedan all grädde och lägg skålen i 45 minuter i ugnen. Baka vid en temperatur av ca 200 grader tills den är helt förberedd. Klar, stewed fisk i grädde serveras på bordet, prydda med citronskivor och ströts med hackade örter.