Makrill på grillen på grillen

Fisken på grillen är en traditionell del av en lätt sommarmål men om det inte finns någon erfarenhet av att rosta fisk vid elden är det bättre att börja träna med de representanter för superklassen som är fetare, till exempel med makrill. Hur man förbereder makrill på en grill på en brazier och vilka tillsatser är perfekt kombinerade med det ömma köttet som läses vidare.

Makrill på grillen på grillen - recept

ingredienser:

beredning

Det första steget på vägen till att laga utsökt fisk är den noggranna förberedelsen. När kryddorna gnids måste makrullen försiktigt göras, tvättas och torkas torr med en servett.

I stupaen mala frön koriander och kummin i pulver, som sedan blandar med flingor av chili, den generösa nypa salt och paprika. Gnid en torr blandning av kryddor i slaktkroppen av fisken inuti buken och utsidan.

Du kan lämna fisken marinerade i en timme eller två, eller du kan omedelbart lägga den på den uppvärmda grillen och laga i 2-3 minuter på vardera sidan.

Tillsammans med fisken kan du lägga körsbärstomater och zucchiniremsor på gallret, så nästan samtidigt får du en lätt fiskrätt och en liknande grönsaksgarnering på din tallrik.

Makrill på en grill på en brazier i folie

Att laga fisk på öppen eld i folie är endast meningsfullt om du tänker strama på magen i magehålan, som till exempel fungerar som en maträtt, till exempel som vi gör i följande recept.

ingredienser:

beredning

Öppna makrillunderlivet och ta bort alla insidan från det, skölj sedan hålrummet. Salta fisken med havssalt rikligt och lätt regn med olja. Spasertuyte lök ringar med bitar mushrooms och kombinera stek med kokad couscous, följ skivad persilja löv, citruszest och mark kryddor.

Fyll den ihåliga fiskmagen med couscous och fixa dess väggar med spettar. Wrap makrill med folie och sätt på heta kolar. I 8 minuter på varje sida och fisken är klar.

Makrill med apelsin och persilja på grillen på grillen

ingredienser:

beredning

Noggrant gnutad makrill, generera det med havssalt, hell oljan och orange färska. I fiskens bukhålighet sätter vi grön persilja och skivor apelsin. Sprid slaktkroppen på ett galler över varm kol och koka i 8-10 minuter på varje sida.

Hur man lagar makrill med grillade örter?

Det är bekvämt att lägga absolut tillägg till fiskens buk och om du inte tänker ägna mycket tid på att förbereda ingredienserna, ta sedan ut ett elementärt Medelhavsrecept (där du vet exakt hur man förbereder skaldjur) med aromatiska örter i basen. Förresten, inom ramen för detta recept, kommer fisk också att förberedas i ett kuvert av folie för att bevara alla smaker.

ingredienser:

beredning

Gyllda makrillkroppar sätter på folie och krydda med salt, strö sedan med citronsaft och lite olja. I bukhålan sätta en bukett rosmarin, timjan, chili och mynta, linda folien och koka makrill i 10 minuter på varje sida.