Diet Jennifer Aniston

Vi letar efter den strikta "Hollywood" -dieten av filmskådespelerska Jennifer Aniston, och hon avvisar i sin tur helt från alla dieter. Och i denna paparazzi-intrig, hällde ljuset ut på sanningen: det visar sig att vad vi kallar en diet, anser Aniston bara en hälsosam kost . Men ju mer inkonsekvenser desto högre intresse är Jennifer Anistons kost, så vi måste hantera denna förvirring.

Skådespelerska dieten, benägen till fullhet

Idag är det svårt att ens föreställa sig att Aniston en gång hade stora viktproblem, dessutom fick hon ett ultimatum: "Du kommer att gå ner i vikt, eller du kommer inte in i" Vänner "." Du frågar hur Jennifer Aniston gått ner i vikt? Liksom alla andra - på en strikt diet. Men över tiden på grund av strikt schema, brist på sömn, stor stress, tänkte hon på vad som är "ute" av kosten. Skådespelerskan insåg att mat som "kyckling med nötkött" till lunch och "ost med fläsk" till middag, är det tungt belastat. Det var nödvändigt att bygga upp hela kosten.

"Skaparna" av kosten Aniston

Inte alla kan klara av omstruktureringen av kosten bara. Dessutom, om du är en världsberömd skådespelerska och du har inte tid att tänka på mat, men du behöver bara något snabbt att äta. Harmonien av Jennifer Aniston uppfanns av dietister Juwells och Jill Elmore. De lärde henne att göra utan vit mat.

Ingen vit matdiet

Näring Jennifer Aniston eliminerar vita produkter:

Aniston själv gillar inte ordet "förbud", så hon hävdar att hon helt enkelt ersätter de högre listade produkterna, mer användbara analoger:

Skådespelerskan består av 70% av grönsakerna. Det är en fiberkälla, som hjälper stjärnans GIT att fungera ordentligt. Dessutom, grönsaker (som inte innehåller stärkelse!) Hjälp att lindra hunger och fyll i magen.

idrott

En annan hemlighet av hans figur uppenbarades av Jennifer Aniston. Och det här är yoga. Aniston gör yoga sex gånger i veckan och vet att om hon gör det är det inte 6, men 5 gånger kommer hon att förlora sin form. Yoga, enligt skådespelerskan, gör inte bara hennes yttre data bättre, men hjälper också till att klara den galna rytmen i Hollywood-livet. Tack vare Anistons klasser är det tillräckligt med 6 timmars sömn, istället för 8, att känna sig glad och vilad. Bara 30 minuter om dagen och kostnaden för Jennifer Aniston blir mycket effektivare för dig.

Strömsläge

Aniston, som vi nämnde ovan, gillar inte att förbjuda något, så hon föreskriver inte näringsreglerna, antal måltider och delstorlek. Skådespelerskan själv är en näringsrik och välsmakande måltid, hon lärde bara sin kropp att älska användbar, inte skadlig mat. Håll dig vid den canoniska fraktionerad mat , äta vid en tidpunkt då du är bekväm och sådana portioner, så att efter lunch brister magan inte.

vatten

För att gå ner i vikt efter att ha gått ner i vikt dricker skådespelerskan 3 liter vatten om dagen. Och det är märkbart i hennes ansikte: Efter att ha gått ner blev Aniston inte bara smalare, utan föryngrade också huden.

incitament

Det viktigaste du bör komma ihåg är att Aniston aldrig var "tunn" och hennes viktproblem var nog mer av dina. Tittar på fotoet av Jennifer Aniston innan du går ner i vikt kan knappast sägas att detta är ett framtida exempel för att banta miljontals kvinnor. Men det är exakt så: trots ålder, arbete och personliga drama, idag är det miljoner kvinnor som vill gå ner i vikt med La Aniston.