Konspiration för pengar - de starkaste ritualerna för att locka pengar

Många har problem med sin ekonomi, eftersom vissa har allvarligt behov, och andra räcker inte för någon form av inköp. För att förbättra tillståndet och locka kassaflödet till dig själv, kan du använda magisk hjälp, efter att ha läst speciella konspirationer.

En tomt för att samla in pengar

Det finns många olika ritualer, förenade med en viss uppsättning regler som säkert bör beaktas för att få resultatet. Den bästa dagen att läsa starka konspirationer för pengar är onsdag, eftersom den kännetecknas av en kraftfull monetär energi. Det är viktigt att följa alla regler, eftersom självaktivitet kan få negativa konsekvenser. En annan regel är att utföra ritualer på ett lugnt ställe och ensam. Tänk inte att magi själv kommer att göra allt, för det hjälper bara hårt arbetande människor som arbetar hårt.

Konspiration för pengar på den växande månen

Månens tillväxtperiod anses vara den idealiska tiden för att utföra ritualer, som syftar till att öka något, i det här fallet, detta ekonomiska tillstånd. Det finns många olika ritualer och för den presenterade varianten är det nödvändigt att förbereda en mogen pumpa. Ta ut alla fröna, och ur matlagningen laga maträtten. Frön måste läggas framför dig på bordet och säga tre gånger en stark tomt för pengar. Därefter steka dem i en stekpanna och äta med hela familjen. Resultatet kommer att synas ungefär en månad senare.

En konspiration för pengar i fullmåne

Man tror att ritualer för förbättring av materialets tillstånd är särskilt effektiva under fullmånadperioden. Detta beror på att månen ackumulerar energi i en månad, som då faller till marken. Innan du läser tomten för pengar måste du stämma ordentligt, för det här är viktigt, titta på månen, bli av med alla tankar. Du borde önska en viss summa pengar, vilket behövs. Det är viktigt att känna månens energi, som måste mätta kroppen. Därefter läser du en stark tomt, som tidigare skrivits på ett pappersark.

Konspiration för pengar på den avtagande månen

Perioden då jordens satellit minskar, används i magi för att utföra ritualer som syftar till att bli av med något och i det här fallet är det en brist på pengar. För att utföra riten måste du först köpa i kyrkobutiken tre tunna ljus av medelstorlek. Under tiden av den avvänjande månen vrider du ljusen i en spiral på natten så att fästarna ligger bredvid varandra. Läs sedan tomten för att tjäna pengar, korsa dig och lämna ljuset för att brinna ut på vindrutan. Tillsammans med nedgången i månen kommer materialproblemen också att försvinna.

Det finns en annan ritual på den avvänjande månen på söndag, som idag symboliserar slutförandet av ett visst stadium. För honom, förbereda ett kyrkt ljus och en sak som kommer att vara associerad med fattigdom, till exempel krackade redskap eller slitna kläder. Tänd ljuset, placera det valda objektet bredvid det, läs bön och konspirationen nedan.

Under detta döpa objektet. När de magiska orden talas, är det nödvändigt att titta på ljusets flamma för att föreställa sig hur pengarna kommer. Stearinljuset ska släckas med fingrar eller vatten. Du lägger den gamla på gatan, lägger den till soporna och lämnar utan att titta tillbaka. Det är viktigt att göra detta på ritualdagen, eftersom det kanske inte fungerar. Under nästa period kan ritualen hållas igen.

En konspiration för pengar med ett laurelblad

Om det finns problem med ekonomin, då för att ändra situationen kan du hålla en enkel ceremoni och innan du behöver ta ett litet papper och skriva på den önskade summan av pengar. Det är viktigt att det är verkligt, vilket ökar chansen att uppnå den avsedda. Ark papper viks flera gånger och lägger den i en vanlig burk för att berätta en tomt för pengar på laurbladet.

Efter att ha uttalat de magiska orden i banken måste du sätta sju mynt, och värdigheten spelar ingen roll. Lägg sedan till tre laurelblad och stäng burken med lock. Sätt behållaren på ett lämpligt ställe och sätt det på myntet dagligen, utan att glömma att visualisera hur pengarna kommer från olika källor. Efter två månader, ta och spendera mynt, men begrava laurellen med papper på en ödeplats.

Konspiration för pengar på vatten

Det finns många ritualer som använder vatten, eftersom det absorberar energi bra. Den presenterade ritualen rekommenderas att spenderas i nymånen. Kom ihåg att en vit konspiration måste läsas med fullständig säkerhet i ett positivt utfall. För ritualen, förbered heligt vatten och två kyrkstearinljus. Det är viktigt att den här natten finns inga moln på himlen, och månen och stjärnorna är tydligt synliga. Sätt ett glas heligt vatten på bordet, tänd ett ljus bredvid det och läs tomten sju gånger. Håll ljusen fullständigt bränt och drick en sipp vatten.

Det finns en annan konspiration för pengar, som uttalas nära ytterdörren, eftersom den energi som kommer in i huset kommer att stärka resultatet av ritualen. Ta en glasbehållare, häll isvattnet i det och sätt det nära ingången till huset. Stående sida vid sida, håll ett mynt i din högra hand och till vänster - en prydnad av guld, och berätta tomten. Därefter kastar du ett mynt i vattnet och lämnar det ett tag så att det absorberar energin i det vatten som har spillts. Ta det ut och bär det i din plånbok som en talisman.

Konspiration för pengar för socker

Förteckningen över tillgängliga magiska föremål innehåller granulärt socker, vars kristaller absorberar väl och koncentrerar magisk energi. Att göra en ritual på papper måste du skriva dina önskningar om pengar, det vill säga hur mycket du vill få. Lägg papperet i ett kuvert, lägg till lite socker och någon anteckning där. Därefter förseglar du kuvertet, skriver på det "Sweet Life" och berättar för tomten för snabba pengar. Du kan lagra kuvertet hemma eller bära det med dig i väskan, det viktigaste är att inte öppna det förrän du inser det. När mängden är mottagen, bränna du kuvertet.

Konspiration för pengar på en proposition

Man tror att ritualer, för vilka pengar används, är mest effektiva. Ta en benämning på valörer, böj hörnen så att triangeln visar sig och vika den sedan i hälften. Att hålla fast vid räkenskapens hörn måste du berätta för konspirationen och lägga den i en handväska till andra pengar. Det är viktigt att inte spendera en räkning, eftersom pengarna kommer att flöda ur din plånbok.

För nästa rite måste du köpa tre gröna ljus, eftersom grönt är förknippat med välstånd och pengar. Förbered dig fortfarande en liten dollarräkning. För att börja ritualen är det nödvändigt vid midnatt i den växande månens period. Precis vid midnatt sätter du ett ljus på bordet med en triangel och lägger en räkning i mitten. För varje ljus ska du placera spegelsidan på spegeln i mitten. Titta på en spegel, berätta tomten tre gånger, och fäst sedan en räkning på den inre ytan av bordet med ett ljusvax.

Konspiration för rikedom - konsekvenser

Om en person använder ritualerna av vit magi, så oroa dig inte att något dåligt kommer att hända. Det kan inte sägas om de mörka krafterna, eftersom i sådana fall ger personen mer än han får, och ibland observeras konsekvenserna efter en lång tidsperiod. Särskilt farliga är konspirationer för pengar, som läses på kyrkogården. Om det inte finns någon erfarenhet av magi, är det bättre att inte använda svarta ritualer.

Har konsekvenser och en konspiration till rikedom, som lästes med fel och med förändringar i ritualen själv. I en sådan situation är effekten av att använda jämn vit magi det motsatta, det vill säga i stället för att få välstånd, kommer pengar att börja rinna ur fickan och det kommer att bli olika ekonomiska problem. För att rätta till situationen är det viktigt att korrekt identifiera felet och göra riten korrekt.