Boys Holiday i Japan

Utbildning av pojkar i Japan är principiellt och viktigt. Från en ung ålder är de beredda att vara värdiga arvingar. Samtidigt är barnen alltid omgivna av omsorg och värme. Till deras ära finns det till och med en speciell semester.

Historien om den japanska pojkernas semester

Denna nationella händelse, kallad "tango no seku", symboliserar övergången från barndom till ungdom. Det är inte för ingenting att firandet äger rum på våren, när det finns stora förändringar i naturen. Och om du ritar en parallell, vad är antalet i Boys Holiday (maj 5) i Japan - du kan se att det är under irisblomningen.

Inledningsvis var Boys Festival i Japan placerad som en dyrkan av naturen. Och sedan i detta land med särskild omsorg och uppmärksamhet var och handlar om pojkarna, som symboliserar familjets och livet, fortsatte semestern med en direkt koppling till semestern.

Under denna period organiserade alla typer av sport tävlingar, turneringar, där pojkar kunde visa sina fysiska data, färdigheter och förmågor. Dessutom kom tävlingen upp i samuraiens killar.

Modern skiss Pojkens semester i Japan köptes lite senare. Och eftersom symbolen på det är karp, på firandetiden, drakar drakar i form av karp upp till himlen i den mängd som finns i familjen av söner. Denna symbol är associerad med japanska med mod, manlig styrka, fasthållighet.

Förutom karp, på husen på denna dag, stiger polerna med symboler och i huset placeras figurerna för soldater, avsedda att rädda söner från problem.

Fadern måste berätta för sina avkommor om dessa krigare, deras hjältemod, och modern förbereder speciella rätter. På bordet finns scones av ris, röda bönor. Man tror att ris kan ge arvtagarna god hälsa och bidrar till fortsättningen av släktet. Därför är han i festermenyn närvarande utan att misslyckas.