Dancing bantning hemma

Alla väljer sitt sätt att gå ner i vikt - för någon är det en diet, för någon - en sport. Det mest korrekta alternativet är att kombinera båda. I en ålder av 30 år, efter att ha gått i vikt på en diet, kommer kroppen lätt till vanligt, men efter detta drag sänks metabolismen, och ibland är det ganska svårt att återvända till vackra former utan sport. Om fitnessklubbarna du av någon anledning avvisar kan du spendera din dans för att gå ner i vikt hemma.

Vilka danser bidrar till viktminskning?

Om du funderar på vilka danser som är bäst för viktminskning, fundera först på dansens natur. Faktum är att det bara är rytmiska rörelser som tillåter dig att konsumera kalorier. Ju mer du rör dig desto starkare kommer du att gå ner i vikt. Här är svaret för dig - några danser är effektiva, men de bästa danserna för viktminskning är de som använder de snabbaste och mest intensiva rörelserna. Det bekvämaste sättet att hitta en lämplig videolektion på Internet. Missa inte träningen!

Tänk på den personliga smakfaktorn. Välj inte den mest effektiva dansen för viktminskning bara baserat på brinnande kalorier - välj vad du vill, oavsett om det är sensuell banddans, intensiv go-go, bländande orientaliska danser , charmiga salsa eller bachata och så vidare. Endast om danslektionerna för viktminskning kommer att glädja dig, du kan inte lämna dem efter nästa lektion, men fortsätt hela tiden.

Många försöker hitta danser för bantning lår eller buk, men du måste förstå att vår kropp är ordnad enligt andra lagar. När du skriver i vikt blir du inte fet, hur du vill, men hur din genetik är predisponerad. Lämnar fett i samma ordning som inte beror på dig. Och lokal fettförbränning (endast på ett ställe) är helt omöjligt. Välja dans för snabb viktminskning, där det finns många rörelser i höfterna eller händerna, du förstärker bara muskeltonen i detta område, och du kommer att bli tunn jämnt i den ordning som är märklig för dig från naturen.

Dans för nybörjare

Först och främst måste du komma ihåg en enkel sanning: Effektiva danser för viktminskning är regelbundna danser. Välj ett schema: antingen 3 gånger i veckan i 40-60 minuter, eller 5-6 gånger i veckan i 20-30 minuter.

Du kan träna både på morgonen och på kvällen, det viktigaste på samma gång - inte direkt efter att ha ätit. Från det ögonblick som du tar mat bör du ta ungefär en timme innan träningen börjar. Efter dans är det också nödvändigt att avstå från kolhydrater och feta livsmedel minst 1-1,5 timmar, och den här dagen för att fokusera på grönsaker och proteiner (mjölk och mejeriprodukter, ägg, kött, fjäderfä, fisk). Och om du innan du dansar kommer du att dricka en kopp kaffe utan kräm och socker, ockupationen blir ännu effektivare.