Kjol sol med vikar

Kjolsålen har långa lockade tjejer med sin femininitet och ovanliga snitt. Kjolen kan sys från ett enda tygstycke eller från flera breda kilar. I det första fallet används en vävnad, skärs av en cirkel, i mitten av vilken en cirkel för midjan skärs ut. I denna modell finns inte en enda söm, vilket gör kjolen särskilt ljus och frodig. Om kilar används för sömnad, kallas denna modell för "halv-sol". Kjolen hos en halv sol i en vik är inte lika fluffig som den första modellen, och kan ha flera variationer beroende på antalet stygn. Kjolarna "sol" och "halv sol" hänvisar till limmönstret.

Fancy kjol med veck

Beroende på egenskaperna hos stilen utmärks flera typer av kjolar:

  1. Kjol på en flirt . En sådan kjol med veckade kjolar markerar väl midjan och skapar en vacker strömlinjeformad silhuett. Närvaron av en kuquette möjliggör användning av ett tunt bälte eller ett brett bälte. Speciellt snygga modeller av kraftig silk, chiffong eller tunn viskos.
  2. En kjol med ett elastiskt band. Perfekt för sultrig sommar. Denna modell ser ut som en flickaktigt naiv och mild, utan att bilden blir tyngre. För syning används lätta tyger med fint blommatryck , abstrakta linjer och folklore-motiv.
  3. Halv-solig kjol med veck. Bra för kontorsstil och vardagliga promenader. I det första fallet är det bättre att använda ett tyg med ett klassiskt tryck (bur, band) eller utan det alls. Kjolen för varje dag kan ha en djärv design och inkluderar genomskinliga tyger (chiffon, ruches).

Observera att kjolplattan till kjolen i vecket inte ska vara för volym och ljus. Lämpliga jackor, blusar och snygga tröjor är relevanta här. Lämpliga skor: Långhåriga sandaler, flip-flops och ballettflakor.