Manikyr med blå lack

Alla nyanser av blå lack för manikyr - från en dämpad mörkblå, som påminner om natthimmelens färg, till en ljusblå azurblå, idealiskt kombinerad med en garderob i "vinter" färgschemat. Denna färg är förknippad med lugn, självförtroende, lite mysterium. Manikyren med blå lack är nästan universell, men speciellt lämplig för affärsmöten och intervjuer, kombinerat med kontorsstil.

När man väljer en blå manikyrlack, måste man först applicera en baslack, för att skydda naglarna från det mättade pigmentet och släta ut små ojämnheter på dem, så att lacken läggs jämnare. Och naturligtvis ska naglarna och huden runt dem se perfekt ut, för Eventuella tecken på grooming kommer omedelbart fånga ditt öga.

Manikyren med blå gellack är perfekt för långa och medelstora naglar, speciellt med kvadratisk form med svagt avrundade hörn. Men även med korta naglar kan den visuellt ge fingrarna förfining, noggrannhet.

Manikyridéer med blå lack

En manikyr med en blå lack kan vara annorlunda och ovanligt. Låt oss överväga några intressanta varianter.

Gradient manikyr

Det är inte nödvändigt att använda en monokrom blå lack i en manikyr. Idag är graveringsdesignen av naglar väldigt populär, tack vare de smala övergångarna från en nyans till en annan, vilket skapar en extra effekt. Samtidigt gör du en sådan manikyr själv, det är inte nödvändigt att välja några nyanser av blått. Det är nog att bara ha en mörkblå och vit lack, - genom att blanda dem kan du få olika toner.

Fransk manikyr med blå lack

Ett utmärkt alternativ för älskare av franska . Förutom den klassiska versionen med en rak eller halvcirkelformad stencil för fingertoppar kan du experimentera med olika lutningar och former för att välja den mest originella varianten för din nagelform.

Teckningar på blå lack

Fräschhet och originalitet av manikyr kommer att lägga till alla slags mönster och mönster på blå lack, liksom användningen av olika dekorativa element - strass , gnistrar, småsten etc. Färgens blå färg passar perfekt med vita, guld, silver, röda, rosa, svarta nyanser. På en blå bakgrund kan du skildra stjärnhimmel, snöflingor och vinterprydnader, geometriska figurer. Också lämpligt blommatema, speciellt gjord i den nuvarande vintage stilen.