Cutlets i en mikrovågsugn

Vad kan jag göra med skivorna i mikrovågsugnen? Upptining, stekning och till och med laga mat för ett par, och hur alla dessa verksamheter framgångsrikt producerar i mikrovågsugnen, vi nu och kommer att hantera.

Hur stekar du skivorna i en mikrovågsugn?

Du kan ta halvfabrikat - frysta kotletter, och du kan laga dem själv, båda och andra, kommer att stekas i en mikrovågsugn. Endast om de tog frysta koteletter, först måste de tinas och endast koka sedan i vanligt läge. Men alla vet att ingen halvfabrikat kan jämföra med sin hemanalog, så vi förstår först hur man lagar mat och hur man stekar kakor i en mikrovågsugn.

Kotletter från nötkött

ingredienser:

beredning

Solim och pepparhakade, tillsätt ägget och blanda om allt. Forma kakorna, vi staplar dem i brödsmulor och skickar dem till mikrovågsugnen. Stek skivorna i full kraft under 10 minuter och vänd sedan och låt i ytterligare 5 minuter.

Fiskkutletter

Älskare av fisken förnekar inte själva nöjen att laga mat i mikrovågsugnens fiskpattor.

ingredienser:

beredning

Vi skickar fiskfileten genom köttkvarn. Vi suger bröd i mjölk och rullar det genom köttkvarn tillsammans med lök. Tillsätt gräddfil, ägg, peppar och salt. Blanda väl. Vi bildar malet köttbullar och skickar dem till mikrovågsugnen. Baka i full kraft under 7-10 minuter. Efter att ha vridit om och gör det klart i 3-5 minuter. Förskär pattiesna med försmält smör och strö med hackad persilja.

Vi bakar kakor i en mikrovågsugn

Vill du inte ha stekt kotletter? Det spelar ingen roll, hamburgare i en mikrovågsugn kan bakas, det blir väldigt gott.

Kycklinghönsor

Älskar du kycklingen före frenesen? Förneka dig inte nöjet att baka kycklinghalsband i mikrovågsugnen.

Ingredienser (för 5 portioner):

beredning

Kött med bröd passerar två gånger genom köttkvarn, salt, peppar och blandning. Smält smöret, häll det i malet kött och blanda allt grundligt. Vi gör malet köttbullar och lägger dem i en mikrovågsugn. Vi lagar mat med full effekt i 5-6 minuter. Sedan skivar och vänd och baka med samma effekt i ytterligare 5-6 minuter. Efter att vi blandat vattnet med mjöl, vattnar koteletterna, täcker plattan med lock och skickar den till mikrovågsugnen, läggs ut i full kapacitet i 4-5 minuter.

Par biffar

Det händer att det inte går att göra ångkutlar i en dubbelkedja eller på en gasspis, men det kan göras i en mikrovågsugn. Det enklaste sättet är för dem som har en mikrovågsugn med en ångkokare. Men även om det inte finns något sådant användbart alternativ i din spis, är det ganska möjligt att förbereda en analog ångbitar. För att göra detta behöver du bara packa dem med matfilm, skicka den till mikrovågsugnen och laga som vanligt. Klara koteletter frigörs från filmen och njuter av deras läckra saftiga smak. Det är ändå möjligt att prova ett sådant sätt att förbereda sig för paret, som installation i en mikrovågsugn under skivor av en maträtt med en liten mängd vatten.