Chokladkräm för tårta - de bästa recepten för impregnering av efterrätt och dekoration

Chokladkräm för en tårta kommer att omvandla även de mest framgångsrika bakade kakorna. Läckra läckra, söt fyllning bereds på olika sätt: från budget till mer invecklad. Resultatet - alltid en god behandling, vilken söt tand är redo att äta varje dag.

Hur man gör chokladkräm för tårta?

Receptet på en chokladkräm för en tårta har många variationer, alla kan bestämma sig själv rätt. Huvudförhållandet - det ska vara smidigt och utan klumpar, så smaken av alla sötsaker kommer att vara på toppen.

 1. En läcker chokladkräm för en tårta kan tillverkas av kakaopulver. I sådana recept blandas torra ingredienser, injiceras sedan med en tunn vätskedimma, omröras ständigt, så att klumparna inte bildas.
 2. Om chokladkrämen för en tårta är framställd av en bit choklad eller från en kakel först smälter bitarna i ett vattenbad, tillsätt endast de medföljande komponenterna.
 3. Den flytande gräddebasen kan vara mejeriprodukter: grädde, stekost, yoghurt och mjölk. Du kan fylla på vatten, stallost eller i olja.

Chokladkräm för kakaopulverkaka

Det enklaste sättet att göra chokladkräm till en tårta är från kakao. Produkterna behöver inte specifika, grunden kan vara vatten och mjölk, vilket innebär att fyllningen kommer ut tjock, tät och mycket smaklig. Det här alternativet ligner mycket på en vaniljong, men kokas utan ägg, vilket förenklar processen och gör smaken lättare.

ingredienser:

beredning

 1. Blanda socker, kakao och mjöl.
 2. Introducera lite mjölk, blanda först en tjock massa, späd gradvis med vätska.
 3. Värm den över medium värme till koka, omrör hela tiden.
 4. Kyl i 15 minuter, tillsätt olja, rör om.
 5. Före användning ska chokladkrämen för kakan helt svalna.

Chokladkräm för chokladkaka - recept

Chokladkräm för chokladkaka är inte svårare att göra än från pulver, men resultatet blir självklart bättre, smaken är mer mättad och ljusare. Innan du börjar göra, måste du komma ihåg att ju högre andelen kakaobönor i produkten desto tjockare och tjockare kommer grädden att dyka upp. Sådan fyllning används varmt, det kommer väl att blöta kex och även sandiga kakor. Mycket bra är en chokladkräm för att täcka kakan.

ingredienser:

beredning

 1. Choklad smält i ett vattenbad.
 2. Förvärm mjölk med socker utan kokning.
 3. Häll chokladet i mjölkmassan och omrör hela tiden.
 4. Tillsätt smöret och låt grädden svalna lite, under tiden kommer det att tjockna.

Chokladgräddeost för kaka - recept

Chokladgräddeost för kakan är beredd utan tillsats av flytande ingredienser och kommer ut mycket tjock och tät, därför är det bättre att suga ut sirap innan du applicerar kakorna. Det är en perfekt fyllning för en frodig kexbas och passar bra med bär som kan komplettera dessertreceptet.

ingredienser:

beredning

 1. Smält choklad i ett vattenbad.
 2. Mascarpone och pulver visp till en frodig massa mixer.
 3. Häll i det varma (inte varmt!) Choklad, vispa igen med en mixer.

Krämig chokladkräm för tårta

Chokladkräm på grädde för tårta kommer ut mycket lätt och luftig. För att massan ska bli av hög kvalitet, använd en kräm av 35%, de ska vara kalla och överdriva det inte, se efter konsistens, så att produkten inte blir olja. Choklad läggs varm i slutet av tillagningen. Denna grädde är bra för impregnering av kakor och för att dekorera en färdig efterrätt.

ingredienser:

beredning

 1. Choklad smält i ett vattenbad, avsatt, det måste vara varmt före användning.
 2. Torka kall kräm med hög hastighet, häll pulver.
 3. Fortsätt enhetens rörelse, häll i varm choklad.

Chokladkräm med gräddfil för tårta

Den enklaste chokladkrämen för en tårta är gräddfil. Han kommer att hjälpa till om du snabbt behöver bygga en efterrätt för te. Den är perfekt för köpta kakor, det kommer att suga dem väl, så du behöver inte använda impregnering i form av sirap. Som en chokladbas kommer kakaopulver och mörk eller mjölkplatta att göra.

ingredienser:

beredning

 1. Smält chokladet, svalna tills det är varmt.
 2. Vispa kallt kräm, hällpulver, kakao och förtjockningsmedelpulver.
 3. Häll i chokladet och fortsätt blandarens slag i ytterligare en minut.

Choklad-Smörkräm för tårta

En sådan tjock chokladkräm för en tårta används ofta för att dekorera en efterrätt eller ett tätt mellanlag mellan kakorna. För att slå smöret i en kräm, slå det försiktigt med en höghastighetsblandare med sockerpulver till luften. Före användning kyls det. Han kommer inte att klara impregneringen av kakorna, för det är bättre att använda sirap.

ingredienser:

beredning

 1. Smält chokladet och kyl det tills det är varmt.
 2. Mjukt smör är slagen med ett mixerhällpulver. Massan ska bli vit och bli en ljuskräm.
 3. Häll en tunn smultring av svagt varm choklad, fortsätt att vispa.
 4. Chokladkräm med smör för kakan ska kylas helt innan användning.

Chokladkräm charlotte för tårta

Den läckra grädden för chokladkaka är Charlotte. Receptet liknar en enkel vanilta , men i detta fall tillsätts inte förtjockningsmedel i form av mjöl eller stärkelse. För en speciell smak, komplettera kompositionen med rom eller chokladlikör, om efterrätten är förberedd för barn, byt alkohol med vanillin. Dessert i alla fall kommer att bli megashokoladnym, och definitivt erövra all den söta tand.

ingredienser:

beredning

 1. Pound tallarna med socker, häll i mjölk och sätt på ett vattenbad.
 2. Koka massan tills den är tjock.
 3. Vispa mjukoljan till en vit, frodig massa, sätt in vätskan och mjölken, utan att stoppa mixerns slag.
 4. Smält choklad och häll i grädden, rör om.
 5. Före användning ska choklad charlottekrämen för kakan helt svalna.

Chokladkräm för kexkaka - recept

Förbered en chokladkräm för kexkaka kan vara något recept. Lush kakor är mycket enkla att suga på. Om du inte har tid att bygga en komplex efterrätt, gör impregnering på basis av kondenserad mjölk, smör och komplement till kompositionen med hackade nötter. För en pikant smak kan du hälla lite rom eller kaffelikör, för barnkakan passar vanilj.

ingredienser:

beredning

 1. Häll ett mjukt smör i en vit, frodig massa.
 2. Häll den kondenserade mjölken, whisking.
 3. Häll i kakao och tillsätt sprit.
 4. Innan du använder, svalka grädden lite.

Chokladkräm för tårtadekoration

Chokladkräm ganache för en tårta har visat sig väl i dekorationerna av desserter. Genom att justera tätheten och fyllnadsdensiteten kan du skapa ovanliga konfektmästerverk i ditt kök. Om du behöver göra ett bra jobb, välj choklad med ett högt innehåll av kakaobönor, denna kräm fortarkar snabbt. Om du behöver göra vackra fläckar på kakan - är ganache den perfekta lösningen.

ingredienser:

beredning

 1. Chop chokladet och lägg åt sidan.
 2. Värm upp grädden och pulveret utan att koka.
 3. Häll den krämiga massan i choklad, rör om tills smältning av bitarna.
 4. Tillsätt smör, blanda, vispa om det behövs.