Branded bijouterie

Ringar, örhängen, halsband och armband - alla dessa smycken är så förtjusta av många tjejer. Att köpa dyra produkter är inte alltid och inte alla har råd, men det finns ett värdigt alternativ, till exempel märkessmycken. Det är inte på något sätt sämre i sin skönhet, originalitet och kvalitet till lyxiga smycken.

Berömda märken av kostymsmycken

Vackra smycken märken som vi alltid har varit på gränsen till mycket. Varje tjej kommer att kunna välja en modell enligt sin smak, stil och färg. Sådana kända märken av smycken som Chanel, Fendi, Karen Taylor är alltid populära. Men det finns andra modeföretag som gör smycken nästan lika bra som dem.

  1. Kostym smycken Sophie. En bra kombination av stilar och olika riktningar. Alla dekorationer är mycket eleganta och har en original design, och kvaliteten är inte sämre än dyra modeller. Ofta i samlingar av smycken företag Sophie använder Swarovski kristaller och zirkoner, det finns också pärlor och Murano glas. Det är värt att notera att varje produkt är dekorerad med stenar för hand, och detta indikerar produktens kvalitet. Samtidigt är vissa modeller exklusiva och en fan av sådana kostymsmycken kan ha en unik och unik produkt.
  2. Bijouterie Zara. Ett annat företag för tillverkning av kostymsmycken av hög kvalitet och original design. Den här säsongen är mycket populära halsband av pärlor som pryder de vackra halsarna hos sina ägare. I så fall kan en sådan krage kombineras med vilken kläder som helst.
  3. Bijouterie Calvin Klein . Dessa dekorationer är en otrolig framgång. På grund av sin ursprungliga design, hög kvalitet och sofistikering av fans blir det här företaget varje år bara mer. Ringar, armband, örhängen och hängen är så lyxiga och vackra att du inte kan köpa dem. Samtidigt, tack vare sitt överkomliga pris, kan du bli ägare till mer än ett set för alla tillfällen.
  4. Kostymsmycken Monet. Detta företag kan säkert sättas i nivå med sådana kända varumärken som Chanel, Dior och Tiffany. Tack vare den okomplicerade kvaliteten på utförandet och den ursprungliga designen kommer detta elit Monet varumärkes smycken att vara en underbar present till din älskade kvinna. Oavsett om det är en ring, örhänge eller armband, är varje modell original på sitt sätt, vackert och lyxigt utseende.
  5. Bijouterie Charmelle. Smycken i detta företag är täckta med rhodium eller guld 750, vilket innebär ett utmärkt utseende, utmärkt hållbarhet och smuts motstånd. Samlingar av smycken är mycket olika: från enkla och lakoniska till utsmyckade, mättade med Swarovski stenar eller kuber av zirkon. Också i kursen är konstgjorda pärlor, fionit och kall emalj. Många kändisar med nöje väljer märkessmycken eftersom det här är ett utmärkt alternativ till dyra smycken, som inte alla har råd med.

Hur handlar du om smycken?

Först och främst, kom ihåg att du inte behöver lagra smycken i bulk. Länkar på kedjor kan böjas eller vridas, beläggningen kan repas eller mörkas. Det är bäst att ha speciella lådor och kustfartyg.

Smycken måste nödvändigtvis torkas med en servett från damm. Om produkten består av små krullningar och skär, är det värt att använda bomullspinne. Men de måste rengöras ordentligt, för att inte rodna för kostymsmycken med damm i hörnen.

Produkter av pärlor och bärnsten kan torkas med en tvållösning, som de kommer att rengöras väl. Produkter med glas kan också rengöras med en sådan lösning, men använd i inga fall slipmedel som kan klia på det.