Enkel grädde för en tårta hemma

För kakor med egen beredning är det möjligt att göra många läckra krämer. Nu berätta för oss recepten av de mest enkla och läckra krämerna för en kaka hemma.

Cream tårta med gräddfil - enkelt recept

ingredienser:

beredning

Kyld grädde är noggrant slagen med mjuk olja, utan att stoppa processen, häll socker och vispa tills den löser upp. Som ett resultat skulle ett magnifikt skum komma ut - det här är vår grädde.

Enkel Custard Cream

ingredienser:

beredning

Vi häller mjölken i en kastrull och koka den. Äggulor försiktigt males med socker, häll vaniljssocker, mjöl och blanda. Denna massa hälls i mjölken och blandas snabbt snabbt. Vi lägger massan på spisen och håller den omrörd tills den tjocknar. Cremen är redo för detta.

Enkel kräm för kondenserad mjölkkaka

ingredienser:

beredning

Koka den kondenserade mjölken i en skål, lägg i en mjuk olja och slipa den ordentligt. Häll kakao, hackade nötter i den resulterande grädden och blanda noggrant.

Enkel chokladkräm för en tårta hemma

ingredienser:

beredning

Choklad smälta och lätt sval. Häll vaniljssocker och lite salt i en mjuk olja. Slå grundligt till luftmassan. I små portioner häll det pulverformiga sockret och fortsätt processen med låg hastighet i ytterligare en minut. 4. Lägg nu en efter en i raka ägg och fortsätt processen med att piska i ytterligare 5 minuter, häll sedan i den smälta choklad och vispa i 4-5 minuter.

Enkel grädde för kexkaka

ingredienser:

beredning

Stuga ost vi slipar till ett homogent tillstånd med hjälp av en bländare eller en sikt, vi häller kalla krämer och vid små varv slår vi upp till ett krämigt tillstånd. Nu sakta introducerar sockerpulver, dess mängd beror på smaken. Vispa tills mjuk och applicera grädden på kakorna.