Cardiotrains för att bränna fett hemma

Kardiurgirurgi innebär intensivt arbete i hjärtat och lungorna. Med hennes hjälp kan du öka ämnesomsättningen, sänka blodkolesterol och starta processen att gå ner i vikt. Kardioövningar för fettförbränning är lämpliga för träning i hallen och hemma. Det finns flera regler som gör det möjligt att göra aktiviteten effektiv. Huvudförhållandet - regelbunden träning, så försök att göra minst tre gånger i veckan. För torkning är det bäst att träna 3-6 gånger i veckan.

Cardiotrains för att bränna fett hemma

För att få bra resultat från träning är det bäst att göra det på morgonen innan man äter och efter en kraftbelastning. Den optimala längden för hjärtkörteln är 45 minuter. Den ska börja från 15 minuter, gradvis öka tiden till det angivna maximala. Varje övning bör upprepas i flera tillvägagångssätt, startar vid 3 och syftar till 6, gör 15-25 repetitioner vardera.

Komplexa övningar för hjärtfettförbränning:

  1. Birpi . Det är en mycket effektiv övning som ger massor till nästan alla muskelgrupper. Först klättrar du genom att placera händerna på golvet och sedan i hoppet ta benen tillbaka och ta en vågrät position. Gör en push-up , och sedan dra upp dina ben i ett hopp och stå upp, efter att ha hoppat. Försök att gå igenom träningens steg så fort som möjligt.
  2. Körning i ett horisontellt läge . Denna övning, ger en utmärkt hjärtbelastning för att bränna fett i buken, såväl som bra träna musklerna i benen. Lägg tonvikten och placera raka armar under axlarna. Alternativt, dra upp till bröstet, sedan vänster och sedan höger knä. Gör träningen i snabb takt.
  3. Drops med ett hopp . Lunge, steg djupt framåt och kroka tills höften på frambenet når horisontellt med golvet. Från detta läge, gör hoppet så högt som möjligt, räta ut benen helt. När du landar, böja knäna något, och sedan, utför igen attacken. Det är viktigt att det under lungens genomförande kändes en sträckning av musklerna och när man hoppar ut - sammandragning.
  4. Push-ups med bomull . Kardiovaskulär belastning för att bränna fett bör riktas mot olika muskler. Push-ups gör att du kan arbeta med dina händer, liksom de ger en belastning på bak och bröst. Lägg tonvikten ner, tryck upp och tryck sedan upp skarpt upp, ha gjort bomull i luften, och efter landning gör du bara följande uppskjutning.