Cake cracker kaka

Har du en liten cracker kvar hemma, och du vet inte hur man använder den för det avsedda syftet? Vi föreslår att du förbereder en cracker från en cracker. Det finns många recept för att laga en sådan maträtt. Men vi kommer att berätta för dig hur man gör en söt och osötad mellanmålskaka från kakor.

Tårta utan bakverk av crackers

ingredienser:

beredning

Först, vispa i en skål tills homogen gräddfil med socker och kakao. Därefter tar vi bakformen, täcker den med matfilm, bildar små sidor och sprider lite krossade kakor på ett jämnt lager. Nu för några sekunder sänker vi ner i skålen med mjölk en liten del av sprickan och sprider den i en mögel som fyller på toppen med sur grädde.

Sedan suger vi igen kakor i mjölk och sprider det här skiktet ovanpå gräddfilen. Häll ytterligare favorit flytande sylt och upprepa så lager för lager. Klar kaka täckt med matfilm, lite krossade händer och rengjord i en timme i kylskåpet. Efter tiden sätter du den kylda efterrätten på en platt platta, släpp den från matfilmen och servera kakan utan att baka från krackan och gräddfilen till bordet.

Fiskkaka med cracker

ingredienser:

beredning

Ägg kokar hårt, coolt och rent. 2 yolks lämnas för dekoration, och resten gnids på en stor hals. Lägg sedan till lite majonnäs till dem och blanda bra. Med konserverade varor dränerar vi oljan och mosar fisken med en gaffel. Grön lök tvättas, vi torkar och maler. Ost gnider på en liten rivare. Vitlök rengörs och släpper igenom pressen. Blanda sedan osten med vitlök, tillsätt lite majonnäs och blanda noggrant.

På en platt skål lägger du ut ett lager saltkräfta, fyll det med jämnt riven ägg med majonnäs, stäng igen med ett lager av kakor och sprida på dem konserverad fisk. Stänk disken med gröna lök, sprida ostmassan, täck igen med kakor och smörj ytan med majonnäs. Yolks gnidade på en fin rivare och strökade med dem kaka av kakor. Vi dekorerar maträtten med rädisa, hackad i halva, låt den ligga i ca 2 timmar vid rumstemperatur och rengör sedan i kylskåpet.