Vindpannor med körsbär

Vi erbjuder de mest framgångsrika recepten för att laga pirozhki med körsbär. På dem är produkterna luftiga som fluff, liksom doftande och otroligt aptitretande. Dessutom är sådana produkter länge mjuka och förfaller inte ens på tredje dagen, men vi är säkra på att de inte kommer att fastna med dig så länge och kommer att ätas på den första dagen.

Vindpannor med körsbär på torrjäst - recept

ingredienser:

För provet:

För fyllningen:

beredning

Börja uppvärm lite mjölk, stänk jäst till den och låt den stå i tio minuter, utan omröring. Under denna tid kör vi två ägg i en skål, den tredje är uppdelad i protein och äggula, den senare lämnas för att smörja produkterna, och proteinet läggs till resterande ägg och blandas med granulärt socker. Vi bearbetar äggmassan med en mixer tills det frodiga och luftiga skummet och smälter sedan gräddig margarin eller smör. Lägg till de slagna äggen i mjölken med jäst, smält smör, kasta salt, vanillin och blanda noggrant. Nu siktar vi i flytande form fyra glas mjöl, blandar det och låt det stå i värmen i femton minuter. Häll resten av det siktade mjölet i degen i degenpattorna med körsbären och uppnå degenas slutliga densitet. Dess struktur bör vara lite klibbig och mjuk, och för enkelhets skull smörar vi handflatorna med vegetabilisk olja.

Vi lämnar fartyget med ett färdigt prov i värmen under ytterligare en och en halv timme, varefter vi kan fortsätta till pajens design. För tiden då degen mognar, förbereder vi körsbären. Bär vi ska tvätta, vi kommer att diskutera och vi kommer att spara från ossiklar eller gropar. Omedelbart före designen av pajer blandar man körsbär med stärkelse, så att saften kan hålla sig inne och inte läcka ut ur produkterna under värmebehandling.

Från degen kommer vi att plocka små portioner, händerna ge dem en tårtaform, sprida några körsbär i mitten av varje, ströksocker på smaken (i genomsnitt med en tesked för en patty) och lappar tätt motsatta kanter. Vi lägger produkterna med sömmen nedåt till den oljerade eller pergamentbelagda bakplåten, låt värmen spridas i ungefär trettio minuter, täck sedan med hjälp av en äggula och skicka minuter i femton eller tjugo minuter i ugnen, som vi värmer upp till 180 grader i förväg.

Hur lagar du läckra vindpannor med körsbär på yoghurt?

ingredienser:

För provet:

För fyllningen:

beredning

För att förbereda degen varma lite kefir, blanda den med solros utan smakolja, häll sockret och saltet, tillsätt också vaniljssocker eller vanillin och rör om allt gott. I en annan skål siktar vi vetemjölet och blandar det med torr jäst. Om det på jästpaketet rekommenderas att föranaktivera produkten i en varmvätska, löser vi dem först i tio minuter i en varm kefir och lägger sedan bara till de övriga komponenterna.

Nu kopplar vi de flytande komponenterna med de torra och gör en knådning av en mjuk och homogen deg. Vi lämnar fartyget med honom i en timme för tillvägagångssättet, varefter vi kan fortsätta till tårens design med körsbär. bär förtvättas, torkas och kasseras. För att undvika läckage av saft från produkterna, kryddar vi körsbären med brödsmulor, som för bästa effekt kan blandas med en liten mängd mjöl.

Vi lägger de kokta pajerna på ett bakplåt, lägger på i en halvtimme, klistra sedan på ytan av produkterna med ett slagen ägg och skicka bakningen i tjugo minuter i ugnen. Den måste förvärmas till en temperatur av 190 grader.

På beredskap vi ger vinden pajer med en körsbär som en fluff att svalna och kan prova.