Vita möbler i inredningen

Vit färg i inredningen ser alltid elegant och högtidlig ut. Inte alla vågar förse sig med en sådan lägenhet eller ett hus. För det första är det svårt att kombinera ljusa färger med möbler med väggdekoration på ett kompetent sätt, eftersom det inte finns så många alternativ. För det andra, om du bestämde dig för att använda den i inredningen, anser du att priset på vita mjuka och skåpmöbler alltid är en storleksordning högre än kostnaden för bruna eller svarta möbler.

Vita möbler i vardagsrummet

När de används i inredningen av vita möbler, betonar designarna antingen färgen och betonar den på alla sätt, eller utspelar den och gör den bara till en del av hela kompositionen.

I varje av alternativen är huvudmålet att korrekt utforma en djärv färg. Om du plockade upp vita glansiga möbler, måste väggarna i inredningen målas i en lugn beige eller grå nyans.

För fans av luftutsmyckning rum lämpar sig utöka rack eller skåp av enkla geometriska former utan någon inredning. Sådana enkla former av vita möbler i vardagsrummet är mycket bra att slå med ljus: använd belysning av hyllor, glas med färgning eller silverning. Med andra ord är din uppgift att göra volymen vit.

Sovrumsinredning med vita möbler

Som regel utförs möbler av ljus nyanser i flera stilistiska riktningar. Dessa är extravaganta sängar och piedestaler i stil med shebbi-chic, blygsamma former av provence eller utsökta kurvor av klassikerna och art deco .

Om du bestämmer dig för att skapa ett sovrumsinredning med vita möbler, leta efter en ljus nyans av textilier. Passar och gardiner av kaffe, beige, sand eller andra sängfärger passar. Detta gör att du kan skapa ett intryck av renlighet och friskhet i rummet. Mindre ofta finns vita möbler i en modernare inredning. Minimalistisk riktning kan stödjas av en svartvit sammansättning på väggen i form av målningar eller foton, nyanser av grå eller mörkblå passar. Så att det vita inte verkar så tråkigt, lägg till några ljusa accenter av lila, beige eller persika färg.

Vita möbler i barnkammarens inredning

Vid första anblicken kan det tyckas att den vita färgen är olämplig i barnets rum. Oftast för barn dekorera en plantskola i rosa, lila, blå, grön eller gul färger. Alla är perfekt kombinerade med vit.

I barnkammaren är det viktigaste att skapa en trivsamhet och plats för barnets fantasi, så de försöker att konstruera väggar och golv med ritningar, och möblerna i det här fallet bör bara utföra sina direkta funktioner. Så vita möbler nyanser helt enkelt ljusa färger och som om de löses i inredningen.