Raffaello tårta

På en gång kastades en flurry av annonser av kända Raffaello-sötsaker helt enkelt på tittarna. Denna annonsering upprepades så ofta att de inte såg den utan att ha en TV. En importunate tjänst införde en stark antipati för detta varumärke, men av misstag försökte kakan "Rafaello" återlämnad den avlidna kärleken.

Nu delar vi med dig unika recept för denna delikta kokoskaka, och du kan i sin tur skämma bort gästerna och överraska dem med sina enastående kulinariska färdigheter.

Recept som berättar hur man gör en kaka "Raffaello", mycket, men skillnaderna i dem är små. I grund och botten är grädden för Raffaello kakan förberedd på olika sätt: vissa ersätter exotiska produkter som kokosmjölk med en mer överkomlig kondenserad mjölk, någon lägger till vit choklad till grädden, och någon gör det utan. Vi delar med dig receptet hur man gör en tårta "Rafaello" - den mest prisvärda, och ungefärlig till smaken för samma godis.

Raffaello tårta

Tårta "Raffaello" hemma brukar göra det här: baka ett kex, rostat brödmjölk, eller köp en färdig, vispgrädde. Svampkakor är uppdelade i minst två lager. Det inre skiktet är utsmält med grädde och beströdda med rostade mandlar, sedan är hela kakan belagd med grädde och beströdda med kokosspån. För dem som vill prova tårtan med "Mascarpone" - "Rafaello" är precis vad du behöver. För älskare av kokoskaka - "Rafaello" är bara en hitta. För dem som drömmer om en kexkaka - "Rafaello" kommer att bli en överraskningskaka.

ingredienser:

För provet:

För grädde:

beredning

Ekorrar separeras från äggulor, whisked, tillsätter socker och vaniljssocker. Klumpa i sig själv på yolk, tillsätt stärkelse och bakpulver till deg. Blanda båda massorna i en enda, häll i mjölet och försiktigt kneda det tills det är enhetligt. Skär ut en cirkel av papper för att baka och sätt det på botten av formen. Häll ut vår degen och nivåera den. Baka vid 180 grader i ungefär en halvtimme. Lite håll i form, ta av och låt svalna.

Vi förbereder den första versionen av grädden. Långsamt, bättre på ett vattenbad smälter smör och vit choklad. Lägg dem till kondenserad mjölk och lite kokosnötspån. Rör väl och lägg det i kylan.

Många människor frågar efter ett grädde recept på Raffaello tårta med Mascarpone . Denna italienska cream cheese, mer som smör, ger smaken av kakan närmare det idealiska.

ingredienser:

beredning

Slå gräddeost och kondenserad mjölk i en frodig massa och lägg till i slutet av att piska lite kokosnötspån. Den färdiga grädden hålls i kylskåpet tills den blir viskös nog. Kakorna ska också vara ordentligt kylda och till och med hållna en stund i kylskåpet innan de applicerar grädden på dem, annars kommer grädden att smälta och det mesta kommer att absorbera i kex som förstör både smaken och utseendet på vår Raffaello kaka.

Nu om hur man gör en tårta "Raffaello" som liknar godis med samma namn. Färdig kaka skuren i två kakor. Hälften av grädden jämnas mellan skikten av kex och strö med krossade rostade mandlar. Den andra halvan av grädden är belagd med hela kakan. Stänk den färdiga kakan med kokosnötspån.