Tårta med bär

Tårta är en öppen tårta som kan kokas med alla påfyllningar. Grunderna för en öppen paj kan göras från olika deg, men brukar använda kortbröd. Idag ska vi prata om bärens tårta och berätta några recept för denna delikata efterrätt.

Tårta med bär

ingredienser:

beredning

Låt oss baka grunden för tårta, för det här, slå yolksna med socker och smör, tillsätt mjöl och bakpulver. Degen skickas till kyla i 25 minuter. Därefter fördelas degen enligt formen, vi täcker den med pergament ovanifrån, häll eventuellt croup och baka i 15 minuter i en uppvärmd ugn. För fyllning av proteinpisken med sockerpulver och citronsaft till skarpa toppar och blanda med röda vinbär. Från ugnen tar vi ut basen, tar ut papperet, lägger ut krusbäret och försiktigt fördelar grädden på toppen. Baka vår tårta, vid en temperatur av 160 grader, tills proteinet lyser. Den färdiga tärningen kyls och avlägsnas från formen.

Tårta med färska bär

ingredienser:

För provet:

För grädde:

beredning

Vi skär oljan i kuber och lägg den i en djup behållare. Där lägger vi till mjöl, socker, äggulor och blanda degen. Medan degen mjukt rullas ut i skiktet, fördela noggrant degen i form, vi gör kjolarna. Degens yta kläms fast med en gaffel och läggs i kylskåpet i 60 minuter. Ugnen värms till 200 ° C. Vi tar formen med degen från kylskåpet, täcker den med perkamentpapper och lägg lasten och baka den i 15 minuter, efter att ha laddat lasten och baka i ytterligare 10 minuter. När basen är bakad, låt den svalna helt.

Vid den här tiden kommer vi att hantera grädden. Häll mjölken i en kastrull, tillsätt vanillin och värm vaniljmjölkbrunnen vilket leder till koka. Slå i en djup skål med äggulor och blanda dem med stärkelse och socker. På toppen av denna massa häll mjölken och rör omblandningen kontinuerligt med en visp, häll sedan hela massan tillbaka i pannan och lägg den på elden tills den tjocknar. I den färdiga grädden tillsätt smöret klippt i bitar, rör hela tiden tills det är helt upplöst. På den kylda kakan sprider vi grädden, sprider den och täcker vår tårta med pisk och tätt pressar den på grädden. Vi tar bort vår tårta i kylskåp för hela natten. På morgonen dekorerar vi tårtan med färska bär och igen rengör vi det i kylskåpet, men under en kort stund för att kyla bären. Därefter skärs i portioner.