Utflykter till Förenade Arabemiraten

De arabiska emiraterna är ett land med en fantastisk kombination av åldrig traditioner och de senaste resultaten av kultur och civilisation, unika orter med lyxhotell och skyskrapor och historiska monument och museer. Utflykter i de arabiska emiraterna är stora, och varje semesterfirare kan välja sin fritid och underhållning så att en resa till UAE var den mest minnesvärda händelsen i livet.

Vilka utflykter kan du besöka i UAE?

Här är de viktigaste anvisningarna för utflykter till UAE:

 1. Sightseeing turer. Dessa inkluderar resor till de arabiska emiraternas huvudstad - Abu Dhabi , till den mest lyxiga utväg i världen - Dubai , liksom Sharjah , Ras Al Khaimah , Fujairah och andra.
 2. Båtturer - kryssningar, fiske , besökande vikar etc.
 3. Safari i bergen och i öknen av jeep.
 4. Vattenparker och nöjesparker . De är i Emiraten ett stort val, bland annat Dubai Aquaventure och Wild Wadi , Dreamland i Umm al-Kuwain och andra.
 5. Extreme turer - dykning , fallskärmshoppning, flygning på planet, resa till skidorten .
 6. Koppla av. I denna kategori kan du ta med resor till radonkällor, besök på marockanska bad , vila på spa-centra.
 7. Shopping turer - inkluderar besök till de största och mest kända shoppingcentra i landet, som Dubai Mall .
 8. Enskilda utflykter till UAE. Här är flyget av fantasin hos turister begränsat endast av finanser, eftersom UAE har så många unika platser som inte är bland de mest besökta, men utan tvekan anmärkningsvärda. Dessa inkluderar till exempel en fontän i öknen, en stormarknad med diamanter, ett hotell 7 *, etc.

Topp 20 utflykter i UAE

Låt oss i detalj överväga de mest intressanta och populära utflykterna i de arabiska emiraterna:

 1. Abu Dhabi. En sightseeingtur till landets huvudstad inkluderar ett besök i magnifika parker och trädgårdar, fantastiska skyskrapor, ljus fontäner och, naturligtvis, Sheikhs Palace . Under resan visas gästerna en konstgjord damm där ett utmärkt rekreationsområde organiseras, den största i Mellanösternstadion, en oljutställning. Turnén slutar med en middag i en av de bästa restaurangerna i Abu Dhabi i kafé-fästningen.
 2. Dubai. Kanske en av de mest spännande utflykterna i Emiraten, eftersom Dubai är centrum för världshopping, en av de bästa badorterna i världen med ett stort antal fritidsaktiviteter. På en rundtur i Dubai till UAE ser du en guldmarknad som ligger i stadens centrum (priserna är låga), marknaderna för textilier och orientaliska kryddor , det största köpcentret Dubai Mall, du kommer att se kamelraser , ett historiskt museum, den största stadsmusiken, sångfontänen , Dubai Flower Park Miracle Garden och många andra. et al.
 3. Sharjah. Staden lockar särskilt turister med sin ovanligt vackra östliga arkitektur. Under utflykten från Sharjah till UAE ser du kulturens torg, Sheikhs palats, pärlemonumentet, moskén, marknaderna, basarerna etc., rider en arabisk båt längs bukten och tittar på staden från sidan.
 4. Fujairah. Denna emirat förtjänar också uppmärksamhet, eftersom det är intressant med närvaron av små mysiga städer, en etnografisk by, vattenparker, köpcentrum och andra slags underhållning. Det finns många utflykter från Fujairah till UAE, inklusive safaris, promenader, tjurfäktning, ballongflygning, besöker gamla portugisiska fort och en resa till nöjescenter.
 5. Ras Al Khaimah. Staden är väldigt pittoresk, i sin gamla del finns det ett intressant nationalmuseum, och i 20 minuter är Kattens varma källor . Utflykter från Ras Al Khaimah till UAE inkluderar resor till Dubai och Abu Dhabi, vid Indiska oceanen, till Ferrari World nöjespark .
 6. En resa till El Ain . Detta är en utflykt till den arabiska oasen i UAE, omgiven av sanddyner, belägen vid gränsen till Oman. El Ain är en stad av blommor. Det finns en underbar botanisk trädgård, den berömda zoo (på sitt territorium kommer du att transporteras av ett lokomotiv) och en stor betraktningsplattform, som serpentin leder.
 7. Båttur på skeppet. Ett utmärkt val för romantikvänner och möjlighet att se de utomordentligt vackra i kvällsljusen i Dubai. Turnén sker längs Creek Bay. Valet av fartyget är ditt - det kan vara en liten träbåt eller en modern yacht. Ett bra tillägg är trevlig musik, färgglada ljus och en buffé med tilltugg och godis.
 8. Djuphavsfiske. Utflykten innebär att man går till det öppna havet på en bekväm yacht och djuphavsjakt efter hajar. Ombord kan gästerna njuta av drinkar och snacks, beställa lunch på båten eller äta efter utflykten på klubbens restaurang.
 9. Natt jagar efter krabbor. En fascinerande resa med båt till öarna nära Umm al-Kuwain. Du kommer att lära dig det gamla sättet att jaga efter krabbor med hjälp av ett spjut och kraftiga lyktor. Efter avslutad resa av de fångade krabborna kommer chefen att förbereda sig, och alla turister kommer att bjuda på en grill.
 10. Jeep safari . Oförglömlig resa på kameler, middag i arabiska traditioner med fascinerande danser, bekantskap med beduinernas traditioner och tullar, skidåkning, motorcyklar och jeeps på sanddyner.
 11. Bergsafari. Det bör noteras att en safari i UAE alltid är en mycket spännande utflykt, som inkluderar en resa till bergen längs serpentiner, simma i den fina sjön, besöka Oman och hoppa från klippan till kanjonen från en höjd av upp till 8 m. Priset inkluderar middag.
 12. Aquapark Aquaventure. Detta är den största vattenparken i Dubai. Det täcker ett område på 17 hektar mark och bjuder gäster att åka på en mängd olika kullar, vattenattraktioner och annan ovanlig underhållning.
 13. Camel Race. De deltar i kameler av speciella raser och ryttare är barn i åldern 6 till 9 år. Vinnaren får ett särskilt värdefullt pris (till exempel en lägenhet, bil eller flygplan), och varje deltagare får en gåva från emiren.
 14. Kör till Hatta Fort . Du kommer att besöka den lilla gamla byn Hatta, där du kan lära dig lite om historien om dessa platser, uppskattar bergstopparnas färg och charm.
 15. Flyg på flygplan eller fallskärmshoppning (utförd endast med instruktör). Detta är en av de mest intressanta enskilda utflykterna till UAE 2017. Ur ett fågelperspektiv ser du de unika lagunerna och sanddynerna i Umm al-Kuwain och upplever dig själv som en pilot och i andra hand får du en oförglömlig upplevelse att flyga i ett fritt fall från en höjd av 4 tusen meter i en speciell fallskärm i kombination med en erfaren instruktör.
 16. Utflykt till Burj Al Arab . Tornet är det högsta och mest lyxiga hotellet i världen, vars betyg är 7 *. Unik design, exklusiv design av interiörer, akvarier, fontäner, barer under vattnet och på himlen - det är vad du kan se under resan.
 17. En resa till skytteklubben (skytteklubb). I eliten klubben av sheikh kommer du att erbjudas att välja ditt eget vapen, kommer att instrueras och ger dig möjlighet att testa dina styrkor i fotograferingen. Alla gäster - förfriskningar, små presenter och bilder till minne. Mot en extra avgift kan du också spela paintball här.
 18. Ski Resort Ski Dubai. Detta är den enda inomhus skidorten i Mellanöstern, vilket ger en fan av extrem vinter till ett varmt arabiskt land.
 19. Marockanska bad. Utflykten är uteslutande för kvinnor och inkluderar att besöka ångbad, applicera naturliga geler i kroppen, professionell massage och en uppfriskande mask. Alla aktiviteter tillsammans hjälper till att förbättra humör, bli av med toxiner och toxiner, göra din kropp smal och passform, betona skönheten.
 20. Kör till Dubai Mall. Detta är det största och mest lyxiga köpcentrumet i Mellanöstern, där bara några ögon, från olika butiker, butiker och andra underhållningar. Förutom shopping, i Dubai Mall kan du besöka det enorma akvariet och undervattensdynamiken med 33 tusen invånare, inskrivna i Guinness Book of Records.