Hur döljer man rören i köket?

Civilisation gav personen möjligheten att njuta av vardagen, fördelar som: varmt och kallt vatten, ljus, gas och extrakt av gammal luft. Men utförandet av alla dessa meddelanden åtföljs av utseendet i objekten av opartiska detaljer, såsom ledningar och rör. Detta är särskilt "obehagligt" i köket. Men bli inte upprörd, för det finns många alternativ för hur man döljer rören i köket. Alla är ganska enkla, och kan tillämpas vid varje steg av reparation eller uppehållstillstånd.


Hur stänger man rören i köket?

Det vanligaste sättet var att bygga lådor av gipsskivor. De kan ta de mest otroliga formerna och storlekarna, vilket är helt beroende av placeringen av kommunikationsmedlen. Dessa extra inredningsdetaljer kan vara klinkade, målade eller tapeterade, vilket hindrar dem från att göra skillnader i rummets övergripande atmosfär. Men innan du syr rör i köket med gipsskivor måste du veta att du kommer att förlora några centimeter användbart utrymme, bryta mot säkerhetsregler , som kräver fri tillgång till kommunikation, och får några problem vid brådskande reparation av rör.

Ett sätt att dölja rören i köket är att använda hängande skåp som inte har en bakvägg, eller de skjuts närmare dörrarna. Rör som går vertikalt, gömmer sig bakom pennahuset, ja, horisontell kommunikation kommer att passera längs hyllorna . Genom att tillämpa en sådan metod för att dölja gasrör i köket kan man inte hänga möbler på dessa rör alls, vilket är mycket vanligt bland hemodlade "kulibiner". Om du verkligen vill göra någonting med egna händer, gör ett skåp för gasmätaren eller dölj vattenvärmaren i ett fodral av spånskiva eller MDF, som har en ventilerad dörr.

Människor som har kreativa förmågor tänker inte ens på hur man ska dekorera röret i köket. De målar det bara med färger, skapar blommor och andra kompositioner på den, använder den som extrahjul för hängande köksredskap. Därför är dekorering av rör i köket ett annat sätt att visa noggrannhet och perspektiv.