Dubai Mall


Världen har skapat ett stort antal shopping- och underhållningskomplex, men det största inom området är Dubai Mall. Den totala ytan på Dubai Mall är mer än 1,2 miljoner kvadratmeter. m, och handeln är 350 244 kvadratmeter. m.

Vad ska du se i Dubai Mall?

Centret öppnades i november 2008. Projektets författare är Emaar Malls Group. Beläget i det nya affärs- och handelscentrumet i centrala Dubai , förenar detta komplex under ett tak 1200 affärer, nöjen och kulturella faciliteter av världsklass, bland annat det blir intressant att se:

  1. Sega Republiken - den största temaparken i regionen, upptar ett område på 76.000 kvadratmeter. m.
  2. Gold Souk är en enorm inomhus guldmarknad , där 220 butiker är öppna.
  3. KidZania - underhållande barncentrum med ett område på 8000 kvadratmeter. m.
  4. Akvariet i Dubai Mall är ett stort oceanarium i Dubai Hall, där du kan se omkring 33.000 fisk- och marina djur, inklusive stingrays och hajar. Den glaserade tunneln, genom vilken besökare passerar, ligger i skålen på akvariet med 10 miljoner liter vatten. Upptäcktercentret, som ligger ovanför akvariet i Dubai Hall, kan besökare bekanta sig med livet i det marina livet.
  5. Dubai fontän - sjungande fontäner i Dubai Mall - anses vara den största i världen. Detta är en av huvudattraktionerna i hela UAE . Djupets höjd i fontänen når 150 m. Det är särskilt fördelaktigt på kvällen, när de vackert upplysta vattendanserna dansar i tid med musiken.
  6. "Fashion Island" är ett riktigt paradis för en shopaholic. I ett område på 44.000 kvadratmeter. m finns 70 butiker i Dubai Mall som säljer varor av sådana elit märken som Roberto Cavalli, Burberry, Versace, Givenchy och många andra. et al.
  7. Dubai Ice Rink är en olympisk ishall.
  8. Reel Cinemas är den största biografen i regionen.
  9. The Grove - en del av gatan, som är täckt ovanifrån av ett glidande tak.

Vad väntar ytterligare besökare på Dubai Mall?

Köpcentrumet erbjuder:

Dubai Mall - driftläge

På vardagar (från söndag till onsdag) är Dubai Mall öppen från kl. 10.00 till 22.00 och på helger (torsdag, fredag, lördag) - från kl. 10.00 till 01.00.

Dubai Mall - hur man kommer dit?

Dubai Mall ligger på: Financial Center Road, Downtown Dubai. Det enklaste sättet att komma dit är med tunnelbana (röd linje). Gå ut på Dubai Mall, Burj Khalifa , ta bussbussen som tar dig till köpcentret. Det är omöjligt att gå till det största köpcentret i Dubai , eftersom det inte finns några fotgängarvägar här.

Du kan komma till The Dubai Mall med buss: Rutt nr 27 och 29 tar dig till Dubai Mall Terminus / Burj Khalifa. Men det är bekvämare att komma till detta köpcentrum med taxi.