Semester i UAE

Kommer att tillbringa din semester i Förenade Arabemiraten , är varje turist intresserad av särdrag och traditioner i detta unika land. Var förberedd för oförglömliga känslor och konstant överraskning, för som de säger: "Öst är en ömtålig sak".

Vad behöver turister veta om resten i UAE?

Resa på detta land kan beskrivas som ett verkligt paradis för affärsholics och gourmeter, dykare och extrema älskare. Det finns högklassiga affärer, vita stränder, de bästa hotellen i världen , många museer, parker etc.

Din semester i UAE kommer att vara full av olika utflykter och ett rikt nattliv. Turister är alltid välkomna här, så du är garanterad en vänlig och vänlig atmosfär, såväl som fullständig säkerhet , såvida du inte bryter mot det här muslimska landets lagar.

För turister som planerar att semestra i UAE finns följande rekommendationer:

  1. Det är olagligt att skräp här. Även om du inte "slår" en bit papper i en urn, kan du få böter $ 130.
  2. Lokal polis kan när som helst kontrollera dokument från turister, så använd dem alltid med dig.
  3. Är på resande fot i UAE accepteras inte, och mat ska endast tas med höger hand.
  4. Turister måste vara försiktiga med kameran. Här kan du inte ta bilder av militära anläggningar, sheikhs palats , flaggor, lokala kvinnor och kommunala lokaler.

Funktioner av helgdagar i UAE för kvinnor

När man väljer kläder för att resa genom gatorna i landet, bör man komma ihåg att alltför frank och provocerande kläder kan betraktas som en förolämpning. En kvinna borde undvika minikjolar, glänsande klänningar och djupa decollete. På stränder är det nödvändigt att ha måttliga baddräkter eller shorts.

En tjej är bättre att inte starta romanser med lokala killar, och ännu mer så kan de inte leva med dem före giftermål. För detta kan du bli böter, fängslad eller deporterad. Manifestation av mer än vänliga känslor på offentliga platser i landet är också förbjudet.

Den bästa tiden att koppla av i UAE

Staten domineras av ett torrt subtropiskt klimat. Sandstormar uppstår ofta här. Vila i UAE på vintern kännetecknas av varmt och soligt väder. Lufttemperaturen varierar från + 20 ° C till + 30 ° C och beror på terrängen. Frost nästan inte händer, men på natten i öknen kan kvicksilverspalten nå 0 ° C.

Vila i UAE på sommaren åtföljs av lufttemperatur från + 40 ° С till + 50 ° С. Från öknen kan heta vindar blåsa och luftens luftfuktighet är ca 85%. Vatten i augusti kan värmas upp till + 35 ° С.

För att svara på frågan om när säsongen börjar i UAE för strandlov och vilken månad som är bäst för att besöka, bör man ta hänsyn till deras personliga preferenser. På vintern kan vattentemperaturen i havet sjunka till + 17 ° C, och i bassängen - till + 26 ° C. Vid den här tiden kommer du att kunna resa över hela landet. På våren och hösten badar turister redan tyst i Persiska och Omani Gulfs vatten.

Den mest bekväma vilotiden i Förenade Arabemiraten är perioden från början av oktober till slutet av april. Glöm inte att ta med hattar och solskyddsmedel, och kom ihåg att du kan sola på stranden före 11:00 och efter 16:00.

Vilken emirat att välja för en semester i UAE?

För att förstå var det är bättre att ta en semester i UAE, överväga egenskaperna hos varje emirat. Var och en av dem har sina egna attraktioner i form av stränder, museer och historiska monument. Regioner skiljer sig från varandra i plats och konservatism.

Om du inte kan bestämma vilken region du vill välja, vet du att för en bekväm semester i UAE passar alla 7 emirater:

Dessa är turistorter med originalarkitektur och unika nöjescenter , moderna hotell och lyxrestauranger. Det mesta av landmärket landet ingår i Guinness Book of Records som den enda i sitt slag på planeten.

Det mest kända och dyra området för rekreation i UAE är Jumeirah . Här kommer oligarkerna och miljonärerna, så även stationerna i tunnelbanan är utmärkta av deras designinredning och representerar konstverk.

Om du väljer att välja en semester i Förenade Arabemiraten Dubai, kommer dina foton att fånga sådana sevärdheter :

Om du vill tillbringa en avkopplande semester i UAE, gå till Abu Dhabi eller Sharjah. Här kan turister njuta av en unik kombination av majestätiska skyskrapor med vintergröna parker, beundra historiska monument eller arkeologiska utgrävningar, samt besöka ön-reservatet Sir-Bani-Yas .

De bästa ställena att koppla av i UAE

De flesta resenärer kommer till landet för att bada i solen och köpa i havet, så frågan uppstår om var är den bästa strandferien i UAE med och utan barn. Statens kust tvättas av två vikar. Var och en av dem har sina egna egenskaper och karaktär.

Turister bör ta hänsyn till kustsäsongen och säsongen. Omanholms Gulf är i själva verket Indiska oceanen, som är lämplig för utomhusaktiviteter i UAE. Det finns ofta höga vågor här, så idrottare kan surfa , vind eller kitesurf. På många platser tillhandahålls uthyrning av utrustning, samt utbildningsinstruktörer.

Om du föredrar en familjesemester med barn, välj sedan städer i de arabiska emiraterna, som tvättas av Persiska viken. Kusten representeras av en plume, så havet är lugnt och tyst. Resenärer på stränderna erbjuds att göra snorkling eller dyka med dykare till backarna och hajarna.

Oberoende vila i UAE

Att komma till staten och få visum är mest bekvämt genom en resebyrå, men du kan resa runt landet själv. För att göra detta måste du hyra bil eller köpa biljetter till en buss. För att en semester i UAE ska visa sig vara budget bör du följa följande regler:

Vila i UAE

Resenärer från CIS, vana att tillbringa sin semester med alkoholhaltiga drycker, kommer att bli obehagligt överraskad av lagen om förbud mot alkohol . Du kan bara köpa den på speciella ställen och till mycket höga priser. Det finns strikt sharia i landet, till exempel för spel kan man böta flera hundra dollar.

Semester i UAE

Alla aktiviteter i landet är uppdelade i religiösa och sekulära. Lokala människor firar semester med glädje och med en stor tid. De arrangerar fester, parader och bollar, fyrverkerier, lyktor och ballonger. Vila i UAE för den nya 2017 och 2018 kommer att glädja turister med en storskalig fest, varm sol och mildt hav. Du kan delta i olika show, lotterier, tävlingar och till och med se kamelracing.