Tårta "Grafsky ruiner" med gräddfil

Vad behöver du för att göra en vanlig efterrätt, för att inte tala om en vansinnigt läcker och läckande tårta? Endast professionell färdighet konditor? Självklart inte. Först och främst behöver du inspiration! Och det är den här känslan som kommer att besöka dig, så fort du tittar på receptet och fotot på kakan "Grafskie ruiner" med gräddfil. Desserten visar sig vara ovanligt luftig, mild och viktigare, vacker!

Hur man bager en tårta "Grafsky ruiner"?

Utan tvekan plus vid framställning av kakan "Grafskie ruiner" med gräddfil - ingen anledning att baka maräng, vilket många hemmafruar inte är vänner. Det räcker att baka några kakor och göra en tårta. Vilken typ av kakor du kommer få är inte ens så viktigt, för "ruiner" är ruiner, till och med räknas. Var inte rädd att kakans form inte fungerar, receptet är så bra att grädden kommer att gömma alla brister, och på bordet kommer det att finnas en regal majestätisk tårta som kommer att bryta komplimanger till din adress.

Grafski ruiner - recept med gräddfil

Många av oss har blivit vana att "Grafsky ruiner" är en tårta bestående av en maräng och mycket söt grädde från smör och kondenserad mjölk. Men vårt recept är idealiskt för dem som tycker om att inte ha alltför krävande desserter. Om du vill att kakan blir mer öm och mindre söt kan du minska mängden socker i grädden. Förresten är kakan "Grafsky ruiner" med gräddfil mycket väl kompletterad med gräddfil. Prova att lägga skivor ananas eller persika mellan kakorna, de kommer att ge kakans förfining och arom. Från ovan kan du ströva med riven choklad eller nötter - ge din "Grafsky ruiner" romantik.

Receptet på kakan "Grafski ruiner"

ingredienser:

beredning

Förberedelse av kakan "Grafskie Ruins" består av flera steg. Först gör vi en deg. För att göra detta blanda ägg, 1 glas socker, 1 glas gräddfil, tillsätt mjöl och läsk, mixa bra och sätt i kylskåpet i 30 minuter. För en matsked av socker och grädde lämnar - de kommer att vara användbara för oss för glasyr.

Efter en halvtimme tar vi degen från kylskåpet, separerar 2/3, lägger 1 matsked kakao, blanda och baka 3 skorpor - 2 mörk och 1 ljus. En mörk kaka kommer att tjäna som grund för kakan, 2 andra skärs i slumpmässiga bitar.

Förbered grädden för kakan "Grafskie ruiner." Vissa landladies försöker experimentera och göra en grädde med glass eller tillsätt smör. Glass smälter lätt så snart kakan lämnar kylskåpet, och oljan ger extra fett. Tro mig, för receptet att göra tårta "Grafskie ruiner", bättre än vispgrädde med socker, kan du inte tänka på någonting. Ta 2 koppar gräddfil och slå med en mixer, tillsätt gradvis tillsats av socker. De som älskar inte mycket söt grädde, ta 0,5 glas, söt tand - 1 glas. Du kan lägga till en fixare för grädden, det kommer inte att låta gräddfilen flöda. Och njut av den läckra tårtan "Grafskie ruiner".

Smörj den nedre kakan, resten av köttbitarna sitter fast med en gaffel, doppad i en kräm och sprids ut med en glid, som bildar en gräddfilskaka "Grafskie ruiner".

Från 1 msk. matskedar gräddfil, 1 msk. Skedar av socker, smör och kakao koka glasyren, låt det svalna och häll kakan. Vi lägger den i kylen för natten och nästa dag serverar vi den till bordet.