Vad betyder namnet Arina?

Hör namnet Arin, du representerar en självsäker, glad och självständig kvinna. Detta är faktiskt så. Arins, utstrålar ofta bara inre frid. Det är inte för ingenting att Arinas namn översätts från grekiska som "fred", "fred".

Ursprungsnamnet Arina:

Man tror att Arinas namn i den rysktalande kulturen kom från det gemensamma ryska gammala ryska uttalet av namnet Irina. Detta beror på de speciella vanorna i bords uttal. I det privilegierade samhället uttalades namnet korrekt, så Arin ringde inte barnen.

Det finns också en andra version, namnet har sitt namn, vilket säger att namnet Arina är en form av slavarbetet Yarin, som uppstod på uppdrag av den största slaviska guden - Yarila.

Den tredje versionen säger att namnet Arina är en form av det manliga judiska namnet Aaron, vilket betyder "berg", "lärare", "hög", "upplyst".

Enligt den fjärde versionen är detta namnet på den thrakiska gudinnan av solljus.

Egenskaper och tolkning av Arins namn:

Även i barndomen är min favorit Arinina fras "Jag är jag själv!". Hon försöker själv fatta beslut. Innan vi gör något, kommer Rina flera gånger att tänka på det och väga det. Flickan växer lite stängd, trög, "i mitt sinne". En tjej med det namnet är som hennes far, men hennes karaktär tar från sin mamma. Hon har en utmärkt intuition, all information kommer ihåg, praktiskt taget direkt.

På skolan får hon enkelt höga poäng, flickan brukar vilja lära sig. Arina är en kreativ person och har en underbar smak. Hon tar stor glädje åt hennes passion för att dra, sticka och sy. Hon gillar att spela sport. I ungdomen besöker Arina vanligtvis någon sportsektion. Flickan är mycket sällskaplig, i kretsen av hennes vänner och tjejer och pojkar. Förutom handarbete och sport söker Rina flera olika främmande språk, tycker om att fotografera. I framtiden kan hon få flera olika specialiteter.

En tjej med det namnet kommer inte tillåta någon att ålägga sig någon åsikt. I skirmisher och skandaler visar utmärkt självkontroll. Hon vet alltid vad hon behöver. Ställa in ett mål, noggrant förbereda för sin prestation. På jobbet uppskattar Arinu oftast kollegor och chefer. Att, från födseln, vara en bra psykolog, känner hon mycket tydligt till samtalets humör, så med alla kan man hitta ett gemensamt språk. Arina - en arbetslärare, som försöker få något arbete till slutet, är alltid inriktat på frågan. Om det prövas med jämna mellanrum, blir kvaliteten på arbetet många gånger högre.

Huvudet från Arina är bra - de underordnade respekterar henne och lyssnar på hennes önskningar. Dessutom är detta en mycket rätt person. Hon kommer aldrig att attackera den underordnade offentligt med anklagelser, alla kommentarer föredrar att diskutera tete-a-tete. En framgångsrik karriär kan göras genom att arbeta som designer, musiker, konstnär, modedesigner.

I relationer med män är Arina väldigt oundviklig. Hon blir kär ofta, men hon kan inte helt eller rädd för att uttrycka sina känslor. Oftast inser hon inte detta. Bortförd av en man, förlorar inte förmågan att tänka nyktert.

Arina har vanligtvis mycket beundrare. Att gifta sig tidigt. I äktenskap manifesterar hon sig som en underbar värdinna, gästvänlig och gästvänlig och en hängiven fru. Hon gillar att städa upp och skapa mysighet i sitt hem. Från mannen kräver trohet är det mycket avundsjuk. De utvalda av Arina borde bli ledare i familjen. Hon är en mycket kärleksfull mor, för barnens välbefinnande, redo för mycket.

Intressanta fakta om namnet Arina

Arin, född på vintern, har ett svårt förhållande med sina föräldrar.

I ortodoxi är flera heliga kända under namnet Arina. Det här är hustru till St George - den rättfärdiga Arina, den trofasta drottningen av Arina och Monk Arina i Kappadokien.

Förkortningar i namnet Arin, till exempel Ira, Rina, Rena, kom till slut som oberoende namn.

I Ryssland har namnet Arina vunnit populär kärlek tack vare Arina Rodionovna - poesins sjuksköterska.

Arinas namn på olika språk:

Former och varianter av Arins namn: Yarina, Irene, Irene, Irinia, Irene, Orina, Arisha, Irina, Irina, Irusha, Irinka, Rena, Arisya, Arka, Irinya, Irena, Erina, Arya, Arinka, Aryukha, Irunya, Irusia, Rina, Irländare, Aryusha, Ira, Arisha, Rinka, Arina, Arishka

Färg på namnet Arina : blekblå

Arinas blomma :: Lily of the valley

Arinas sten : Opal

Nicky för namnet Arina: ARINA, Rina, Le, Renee, Rodionovna, Ara, Irene, Arch, Arka, Yarilo, Sol, Klart Sunny