Sallad med rökt skinka

Om ett enkelt kycklingbröst som en del av en sallad redan hade tid att fylla den med knubbig, ersätt den med rökt kycklingben - en billig, doftande, fet och mild ingrediens som kan lysa upp maträtten.

Recept på sallad med rökt skinka och ost

ingredienser:

beredning

Grilla eller baka ugnen steka remsor av prosciutto i 3 minuter. Vi förbereder ett dressing från ättika och smör. Vi demonterar rökt kyckling på stora fibrer och sprider den över kudden från bladen av basilika och selleri. Stänk disken med druvor, nötter, prosciutto bröd och ost. I slutet fyller vi upp mellanmålet och kan serveras till bordet.

Sallad med mushrooms och rökt skinka

Denna läckra och väldigt högkaloriska sallad är användbar inte bara på festbordet eftersom det är svårare att uppfinna fyllning för en smörgås.

ingredienser:

beredning

Vi hackade svampar i vegetabilisk olja tills det var guldbrunt. Vi slipar selleriets stjälk, blandar det med mushrooms och kycklinglår, demonteras i små fibrer. Tillsätt de gröna lökarna till salladen och mixa. Blanda majonnäs med citronsaft, kryddig sås och rökt paprika. Vi fyller salladen med rökt skinka och svamp, och svalna det innan du serverar det.

Rökt kycklingbensallad med ananas

ingredienser:

beredning

Vi demonterar salladshuvudet på löv, min, vi torkar och riva dem med våra händer. Vi demonterar hela benet i stora fibrer och sprider den över salladspudden. Därefter distribuerar vi skivorna av avokado och ananas. Från smör och senap gör vi en dressing, som vi vattnar salladen. På toppen, dekorera mellanmålet med mandelblad.

Läcker sallad med rökt skinka

ingredienser:

beredning

Vi sorterar kål i löv och riva dem med våra händer. Kycklingen är också handvävda i fibrer, eller skärs i kuber - om så önskas. Hård ost och tomater skärs i kuber av samma storlek. Tillsätt de beredda ingredienserna i kålbladet, fyll det med majonnäs och servera det till bordet, sprutas med kakor eller saltade kakor.

Sallad med rökt kycklingben

ingredienser:

beredning

Förberedelse av en sallad är enkelt. Vi demonterar salladshuvudet på löven och riva dem med sina händer. Blanda sallad med ärtspirar. Sammansättningen av den gröna kudden kan ändras beroende på dina egna preferenser, ganska lämpliga för rukkola, ung spenat, cikoria. På toppen av salladsdynan laga skivorna av avokado och kyckling ut på fibrerna. Stänk sallad med en valnöt. Från saft, tranbärsås och senap, gör såsen och vattnet salladen. Omedelbart ge ett mellanmål till bordet, var noga med att följa med en skiva färskt bröd.