Glass från en banan hemma

På sommaren het värme du vill äta något kylning och toning. Idag kommer vi att berätta för dig hur man gör hemlagad glasskräm från en banan. Det visar sig vara mycket kaloriskt, gott och användbart.

Glass från banan och yoghurt

ingredienser:

beredning

Häll i en lämplig behållare yoghurt, häll socker och blanda med en mixer tills alla kristaller har löst sig. Med bananer skalar av huden, skär dem i cirklar och kasta dem i mjölkblandningen. Skaka med en nedsänkningsblandare i 5 minuter och stäng sedan locket med lock och ta bort behandla i 6 timmar i frysen. Varje 2 timmar tar vi ut behållaren och blandar noggrant innehållet så att isen är jämnt fryst. Innan du serverar, lägg ut efterrätten på kremankam, dekorera varje servering med färska bär, häll med sylt eller strö över riven choklad.

Glass från banan och mjölk

ingredienser:

beredning

Bananer rengörs, skärs i ringar och skickas till frysen. Lägg sedan in dem i mixerns kapacitet och bryta igenom till enhetlighet. Efter häll i mjölken, citronsaft och sätta grädde och pulveriserat socker. Vispa allt till ett homogent tillstånd, lägg ut delikatessen på mögelarna och ta bort isen i frysen.

Glass från stuga ost och banan

ingredienser:

beredning

Skala bananerna med en mixer i en homogen puré. Lägg nu kockost, häll socker och blanda väl. Vi slår den mottagna massan, och sedan lägger vi den i en behållare och lägger den i frysen.

Glass från frysta bananer

ingredienser:

beredning

Skala bananerna och skiv dem i frysen. Efter några timmar, skicka frukten till skålen på mixern och slå tills den är jämn. Lägg omedelbart isen på croissanterna och njut av dessertens smak.

Recept på glass från bananer och yoghurt

ingredienser:

beredning

Bananer rengörs och strimlas på en stor rivare. Häll sedan kefir i fruktmassan och tillsätt lite honung. Vi rengör försiktigt allt med en mixer och sedan överför behandla till en behållare, täck den och frys den i flera timmar i frysen.