Rulla från fläskhud

Rulle från en grishud kallas mer korrekt en fettrulle med en hud eller podcherevyny, förutom för huden själv finns det ett lager av fett och kött som tjänar som omslag för kryddor, örter eller ingredienser i fyllningen. På hur man gör en flaska fläskskinn och ordentligt baka den, kommer vi att berätta i recepten vidare.

Rulle av fläskskinn i ugnen

ingredienser:

beredning

Efter tvättning och strippning av huden på köttet klippt, skär det på tvären, sätt det i en djup behållare och fyll den med marinade. Basen av den senare är en blandning av sojabönor med vin, smör, socker, malt i en pasta med salt, vitlök och ingefära. Pork marineringstid är helt upp till dig och kan variera från ett par timmar till en hel dag, i ett ord, ju längre desto bättre. Marinerad subclavine rullar in i en rulle och fixar med kulinarisk garn. Skålen är täckt med stora lökringar, över dem placera ett galler med en rulle, täcka med folie och sätt i ugnen i 3,5 timmar vid 160 grader, häll ibland lite vatten eller vin på lökkudden.

Ta bort folien från en flaska fläskskinn, höja temperaturen till 200 grader och låt huden glöda med en rodnad.

Skål av skinka med hud

ingredienser:

beredning

Medan ugnen värms upp till 200 grader, ta upp beredningen av äppelfyllningen. Skiva äpplen och lök Små kuber och bruna dem tillsammans på en liten mängd olivolja. Kombinera fyllningen med rosmarin och vitlök, häll ättika och krydda med havssalt efter smak. Tillsätt även fläsken själv, sätt äppelfyllningen på en av kanterna och rulla köttet i en rulle. Bakade rullar av fläskskinn ska kokas vid 200 grader under den första halvtimmen, och sedan sänka värmen till 160 grader, fortsätt att laga mat i ytterligare 2 timmar.

Om du bestämmer dig för att förbereda en rulle från en grisskinn i en multivark, förbränna den från alla sidor i olivolja och sedan byta till "Baking", laga fläskköttet i 3 timmar.